Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το δικαστικό δράμα "Just Mercy", βασισμένο σε αληθινή ιστορία από 27/2 στις Ελληνικές αίθουσες

Το δικαστικό δράμα "Just Mercy"...

Αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα

H κοινωνική ταινία «Αγώνας για δικαιοσύνη – Just Mercy» σε σκηνοθεσία: Ντέστιν Ντάνιελ Κρίτον και σενάριο που έχει βασιστεί στα απομνημονεύματα του Μπράιαν Στίβενσον επίσης από τον Ντέστιν Ντάνιελ Κρίτον & τον Άντριου Λάναμ, που προβάλλεται ήδη με επιτυχία στις Αμερικάνικες αίθουσες έχοντας ξεπεράσει τα 35 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις συν άλλα περίπου 10 από τον υπόλοιπο κόσμο, θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Tanweer από την ερχόμενη Πέμπτη 27/2/2020.

Πρωταγωνιστούν οι πολύ καλοί Μάικλ Μπι Τζόρνταν και Τζέιμι Φοξ καθώς και η Μπρι Λάρσον και οι Τιμ Μπλέικ Νέλσον, Ρέιφ Σπαλ, Ρομπ Μόργκαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζέιμι Φοξ ήταν υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου Β’ Αντρικού Ρόλου του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών (SAG Awards) αλλά έχασε από τον Μπραντ Πιτ.

Ένα συναρπαστικό δικαστικό δράμα εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του νεαρού δικηγόρου Μπράιαν Στίβενσον και τη μάχη του κατά των φυλετικών διακρίσεων, που άφησε ιστορία. Πρωταγωνιστεί ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν, ο νεαρός μαύρος ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στο «Black Panther» και στο συγκινητικό «Creed» πλάι στον Σιλβέστερ Σταλόνε μαζί με τους βραβευμένους με Όσκαρ Τζέιμι Φοξ (Ray, Django: Unchained) και Μπρι Λάρσον (Room, Captain Marvel). Ο Ντέστιν Ντάνιελ Κρίτον των The Glass Castle, Short Term 12 ανέλαβε τη σκηνοθεσία.

Σύνοψη

Μετά την αποφοίτησή του από το Χάρβαρντ, ο Μπράιαν (Μάικλ Μπι Τζόρνταν) θα μπορούσε να είχε επιλέξει μία προσοδοφόρα επαγγελματική πορεία. Αντιθέτως, κατευθύνεται στην Αλαμπάμα προκειμένου να υπερασπιστεί όσους καταδικάζονται άδικα.

Αναλαμβάνει την υπόθεση του Γουόλτερ ΜακΜίλιαν (Τζέιμι Φοξ), που το 1987, καταδικάζεται σε θάνατο χωρίς αποδείξεις για την περιβόητη δολοφονία ενός 18χρονου κοριτσιού. Στα χρόνια που ακολουθούν, ο Μπράιαν εμπλέκεται σε ένα λαβύρινθο νομικού και πολιτικού παρασκηνίου, απροκάλυπτου και αναίσχυντου ρατσισμού, καθώς παλεύει για τον Γουόλτερ και άλλους σαν αυτόν, με τις πιθανότητες - και το σύστημα - να είναι εναντίον τους.

Διάρκεια: 137 λεπτά.

Το τρέιλερ ήδη παίζεται στα Odeon Veso Mare όπου και αναμένεται να δούμε την ταινία.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture