Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το κυκλοφοριακό της Πάτρας στο επίκεντρο στη συνάντηση Μπονάνου και Μιχαλόπουλου

 Το κυκλοφοριακό της Πάτρας στο επίκεντρ...

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη, Χ. Μπονάνου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Γ. Μιχαλόπουλο

Συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου και του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας, Ταξίαρχου Γεωργίου  Μιχαλόπουλου.

Τη συζήτηση απασχόλησαν θέματα βιώσιμης αστικής κινητικότητας στο κέντρο της Πάτρας, ενώ έγινε αναφορά στα αστυνομικά μέτρα που είναι σε εξέλιξη για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στο σχεδιασμό της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ώστε να περιοριστεί ή να εξαλειφθεί, στο μέτρο του δυνατού, το διπλοπαρκάρισμα. Επιπλέον, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν άμεσα σε ενημέρωση  των πολιτών με ειδικά έντυπα για τη βιώσιμη κίνηση στο ιστορικό κέντρο, διοργανώνοντας παράλληλα ενημερωτικές ημερίδες κυκλοφοριακής αγωγής.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν συναντήσεις με τον Α’ βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και με τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας, σχετικά με τις θέσεις στάθμευσης, αλλά και συνεργασίες σχετικά με την ενημέρωση των πολιτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις