Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλλάζει την Παρασκευή ο καιρός - Έρχονται βροχές και χιόνια

Αλλάζει την Παρασκευή ο καιρός - Έρχοντα...

Οι μετεωρολογικές εκτιμήσεις για τις επόμενες ημέρες

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι καλός, με βροχές να αναμένονται στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα. Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, από τη μεριά του, δεν απέκλεισε βροχοπτώσεις το βράδυ, ενώ υποστήριξε ότι μπορεί να σημειωθούν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά (1.000 μέτρα και άνω).

Ο σχετικά ζεστός καιρός της Τετάρτης θα συνεχιστεί και την Πέμπτη, με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή πτώση και την ηλιοφάνεια να επικρατεί στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.

Σε ό,τι αφορά την Παρασκευή, ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει μια «ζώνη» συννεφιάς που θα εκτείνεται από την κεντρική και βόρεια Πελοπόννησο, μέχρι τα κεντρικά και βόρεια τμήματα της Αττικής, τη Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ, όπως αναφέρει η ΕΜΥ,

Την Παρασκευή αναμένονται τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και, από το απόγευμα, στην υπόλοιπη χώρα. Ο καιρός σε ορισμένα τμήματα -κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια- αναμένεται να είναι ακόμα πιο «βαρύς», φέρνοντας και σποραδικές καταιγίδες και παροδικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

O χάρτης καιρού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

Το Σάββατο ο καιρός θα παραμείνει βροχερός -και με σποραδικές καταιγίδες- κυρίως στα δυτικά και νοτιοδυτικά. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, βροχές ενδέχεται να εκδηλωθούν και στην υπόλοιπη χώρα, ενώ στο Αιγαίο προβλέπονται σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία από τα βόρεια θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στη νότια νησιωτική χώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις