Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα έχει με 29χρονο η Χριστίνα Παππά!

Τα έχει με 29χρονο η Χριστίνα Παππά!

Η ίδια αποφεύγει να σχολιάσει την είδηση

Στο πρόσωπο ενός 29χρονου δικηγόρου από τον Βόλο βρήκε η Χριστίνα Παππά τον έρωτα, που τον τελευταίο καιρό δείχνει ανανεωμένη. Κι αν η ίδια δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει, τα φωτογραφικά ντοκουμέντα είναι οι καλύτεροι μάρτυρες.

«Παπούτσι από τον τόπο σου...» φαίνεται πως σκέφτηκε η ηθοποιός, που έχει πατήσει λιγουλάκι τα δεύτερα -άντα, καθώς ο νεαρός Γιάννης Παπαποστόλου ζει στον Βόλο, την ιδιαίτερη πατρίδα της. Μάλιστα, η γνωριμία τους έγινε στην πόλη της Θεσσαλίας, όπου και οι δύο δεν διστάζουν να κυκλοφορήσουν μαζί!

Μιλώντας στην κάμερα του Star, η Χριστίνα Παππά απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ωστόσο, το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και η λάμψη στο πρόσωπό της δείχνουν πως φταίει ο έρωτας για ό,τι της συμβαίνει... «Τι ρωτάτε τώρα; Είμαι μια χαρά», ήταν η απάντησή της όταν την ρωτήσαμε αν όντως τρέχει κάτι με κάποιον νεαρό.

Όσοι τους έχουν δει μαζί δηλώνουν πως ζουν έναν μεγάλο έρωτα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο 29χρονος δικηγόρος επισκέπτεται την Αθήνα για να είναι κοντά στη σύντροφό του.

Μάλιστα, πολλά είναι τα βλέμματα που τους έχουν δει μαζί σε γνωστά στέκια, μεταξύ των οποίων και το εστιατόριο που διατηρεί η ηθοποιός μαζί με τον γιό της, Δημήτρη, στη Γλυφάδα!

Προ ημερών, η Χριστίνα Παππά είχε δηλώσει ερωτευμένη στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», προσθέτοντας μοναχά πως ο καλός της είναι καρκίνος στο ζώδιο.

Ε... Κυριακή κοντή γιορτή! Στο «Real Housewifes» του ΑΝΤ1 που ξεκινά αυτή την εβδομάδα θα δούμε την ηθοποιό να μιλά στο τηλέφωνο με το αμόρε της, το οποίο στη συνέχεια θα φανερωθεί!!!

Το καλοκαίρι οι φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον Νίκο Παπαδάκη, ενώ από την ζωή της έχει περάσει ο πρώην της Σαμπρίνας, Παναγιώτης Λιαδέλης, ο Νίκος Αναδιώτης και ο μπασκετμπολίστας Κλαούντιο Κολντεμπέλα με τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2008.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight