Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων από το ορχηστρικό σχήμα Vibrato της Πολυφωνικής

Πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων από το ...

Θα δώσει και συναυλία στον Πύργο της Ηλείας

Αρχίζουν την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, οι διάφορες δραστηριότητες του Φεστιβάλ «6 Χορδές 1 Ορχήστρα» που οργανώνει το Ορχηστρικό σχήμα «VIBRATO» του Οργανισμού της «Πολυφωνικής» (Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος).

Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή το απόγευμα στις 7.30, στις αίθουσες του Οργανισμού, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη των καθηγητών του Ωδείου της «Πολυφωνικής», Γιάννη Κόττορου και Γιάννη Παναγιωτόπουλου, με θέματα, τη Βυζαντινή και την Παραδοσιακή Μουσική.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, ο καταξιωμένος Μαέστρος, Ανδρέας Πυλαρινός, σε ανοιχτή δοκιμή με την Ορχήστρα, θα μιλήσει για την «Πολυρυθμία» και τη Διεύθυνση Ορχήστρας.

Στις 15 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τον καθηγητή του Ωδείου, Γιώργο Παπαγεωργίου με θέμα το ρεμπέτικο τραγούδι, ενώ στις 22 Μαρτίου, θα γίνει διάλεξη από τους καθηγητές του Ωδείου, Σωτήρη Γκλαβά και Γιώργο Αθανασακόπουλο, με θέματα: «Κλίμακες- Συγχορδίες».

Τέλος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, το Ορχηστρικό σχήμα «Vibrato» θα δώσει συναυλία στον Πύργο Ηλείας. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο Γιώργος Αθανασακόπουλος, διευθυντής του "Vibrato".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture