Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Παρουσιάζεται από τους Κερκυραίους της Πάτρας το βιβλίο "Άρωμα Γαζίας"

Παρουσιάζεται από τους Κερκυραίους της Π...

Σε εκδήλωση την Τετάρτη 5/2/2020 στις 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου

Ο Σύλλογος των Κερκυραίων της Πάτρας προσκαλεί το φιλαναγνωστικό  κοινό της Πάτρας στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Άρωμα Γαζίας»  της  Δώρας Μεταλληνού την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου  2020  στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Ρήγα Φεραίου 58  και Κολοκοτρώνη, στην Πάτρα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η φιλόλογος Γιάννα  Σιβροπούλου,  η  συγγραφέας - εικαστικός   Μαρία Κολοβού  Ρουμελιώτη  και  η συγγραφέας του βιβλίου.

Το έργο  εξελίσσεται  στην Κερκυραϊκή ύπαιθρο στις αρχές του 19ου αιώνα και παρουσιάζει την αληθινή τραγική ιστορία  δύο γυναικών την ίδια ώρα που μια εκλεκτή συντροφιά επωνύμων Κερκυραίων της εποχής συνδιαλέγεται και αγωνιά για πατρίδα, γλώσσα, τέχνη.  Ανάμεσά τους  ο Λορέντζος  Μαβίλης,  ο  Κωνσταντίνος  Θεοτόκης  και η  Ειρήνη Δενδρινού.

Στην παρουσίαση συμπράττει μουσικά το κουιντέτο του Δημοτικού  Ωδείου,  με τους μουσικούς  Μαριάννα Σαφάροβα Βιολί Ι,  Τόκαρεβ Γιαροσλάβ Βιολί ΙΙ, Ρόμπερτ Σμαγκούλοβ βιόλα, Νικολάι Κομισσάροβ βιολοντσέλο, Βιλέν Καραπετιάν Κοντραμπάσο  σε έργα των  Ed.Elgar,  D. Shostakovich,  Ν. Σκαλκώτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture