Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών έκοψε την πίτα του – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών έκοψε την πί...

Παρουσία του Γ.Γ. Λιμένων Ευάγγελου Κυριαζόπουλου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα της Τετάρτης ο Οργανισμός Λιμένων Πατρών, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠΑ στο νέο λιμάνι.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και φυσικά ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠΑ Τσώνης Παναγιώτης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠΑ Παναγιώτης Τσώνης, στον χαιρετισμό του μίλησε για τα σχέδια και τους στόχους της διοίκησης του Οργανισμού, ώστε το λιμάνι της πόλης να γίνει ανταγωνιστικότερο, αλλά και να συμβάλει στη βελτίωση εικόνας της πόλης.  Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε στην επικείμενη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού της Πάτρας και την έλευση του φυσικού αερίου, όπως μπορείτε να ακούσετε και στο παρακάτω απόσπασμα.

Στις αναπτυξιακές δυνατότητες του λιμανιού της Πάτρας, τόσο στην ναυτιλία, όσο και στον τουρισμό αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του ο Γ.Γ. Λιμένων  Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, όπως μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις