Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για Πατρών - Πύργου: Επιμένει για προσφυγή στα Δικαστήρια

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για Πατρών - Πύργ...

Για ακόμα μία φορά κατέκρινε τον Υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή αναφορικά με τους έως τώρα χειρισμούς του στο ζήτημα της Πατρών- Πύργου

Την πρόθεσή του να προσφύγει στα Ελληνικά αλλά και Ευρωπαϊκά δικαστήρια, εναντίoν της απόφασης του Υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή, για την παραχώρηση του αυτοκινητόδρομου Πατρών- Πύργου στην «Ολυμπία Οδό», εξέφρασε ο πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Μηχανικής Πρόδρομος Εμφιετζόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο της ΟΡΤ ΤV Πέλυ Μπεβούδα.

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για ακόμα μία φορά κατέκρινε τον Υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή αναφορικά με τους έως τώρα χειρισμούς του στο ζήτημα της Πατρών- Πύργου, επισημαίνοντας ότι είναι αποφασισμένος να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, προκειμένου να προφυλάξει τα συμφέροντα των επιχειρήσεών του, απέναντι στις αδικαιολόγητες ενέργειες, όπως τις χαρακτήρισε του Υπουργού.

 

Ευρωπαϊκά δικαστήρια….σημαίνει καθυστέρηση

 

Ο πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Μηχανικής  Πρόδρομος Εμφιετζόγλου πραγματοποίησε μία εκτενή αναφορά στην πορεία των εργολαβιών που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή , επισημαίνοντας ότι αν αυτές συνεχιστούν κανονικά το έργο είναι δυνατό να παραδοθεί ένα χρόνο νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα του.

Ο κ Εμφιετζόγλου κατά την διάρκεια της συνέντευξης του υποστήριξε ότι  «Δεν υπάρχει νομιμοποίηση στην απόφαση του κ Καραμανλή να δώσει το έργο στην Ολυμπία Οδό.

Θα προσφύγουμε σε όλα τα αρμόδια όργανα, μεταξύ αυτών και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προκειμένου να σταματήσει αυτό, που κάποιοι επιδιώκουν από την πρώτη στιγμή προς βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και των πολιτών»

Ο πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Μηχανικής παρουσίασε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ΟΡΤ TV και το πλάνο που είχε από την πρώτη στιγμή καταθέσει και αφορούσε τις «ορφανές» εργολαβίες που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Ένα πλάνο που όπως ανέφερε θα μπορούσε με νόμιμο αλλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα να συντελέσει στην ολοκλήρωση του έργου, χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς  διόδια για 30 χρόνια.

«Δυστυχώς παρότι έχουμε ζητήσει τόσες φορές συνάντηση με τον κ Καραμανλή αυτός δεν έχει ανταποκριθεί».

Ολόκληρη την συνέντευξη του  πρόεδρου  του Ομίλου Εταιρειών Μηχανικής  Πρόδρομου Εμφιετζόγλου  στην δημοσιογράφο της ΟΡΤ ΤV Πέλυ Μπεβούδα, μπορείτε να την παρακολουθήσετε μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΟΡΤ σήμερα το βράδυ.

 

πηγή patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις