Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άγριος καυγάς στον «αέρα»: «Εσύ κοιμόσουν με τον Καμμένο» - «Και εσύ με τον Σαμαρά»! ΒΙΝΤΕΟ

Άγριος καυγάς στον «αέρα»: «Εσύ κοιμόσου...

Βαριές κατηγορίες αντάλλαξαν ο Βασίλης Κεγκέρογλου με τον Γιάννη Στρατάκη

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση που είχαν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Β. Κεγκέρογλου, με τον δημοσιογράφο, Γ. Στρατάκη, στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε από ακροδεξιούς στο Σύνταγμα δημοσιογράφος της Deutsche Welle.

Ο Γιάννης Στρατάκης, είπε ότι κάποιοι συνωστίζονταν στις πλατείες με τη συγκεκριμένη μερίδα του κόσμου, προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στην εξωτερική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης.

Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ απάντησε στον δημοσιογράφο: «Με αυτούς ήσασταν μαζί στην πλατεία το ’11, κ. Στρατάκη. Ψάχνεσαι για να το ακούσεις». Τότε ο Γιάννης Στρατάκης απάντησε: «Εσείς κυβερνήσατε με τον Σαμαρά και τέρμα αυτή η καραμέλα».

Στη συνέχεια, οι τόνοι ανέβηκαν. Ο κ. Κεγκέρογλου του ζήτησε να μην τον διακόπτει όταν μιλάει, με την απάντηση που πήρε να είναι: «Γιατί, ποιος είσαι, ο πάπας;».

Τότε η κατάσταση εκτραχύνθηκε ακόμη περισσότερο, με τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής να λέει: «Εσύ κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο», με τον κ. Στρατάκη να συνεχίζει και να αναφέρει: «Εσύ κοιμόσουν με τον Σαμαρά. Άσε μας τώρα. Τραβάς τη ζώνη σου για καυγά! Έτσι θα αποκτήσετε πολιτική θέση;».

Ο άγριος καυγάς συνεχίστηκε με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς, όπως το «έχεις καταντήσει ουρά του Καμμένου» από τον βουλευτή στον δημοσιογράφο και το «είσαι δεξιός και φασίστας στην αντίληψη» που είπε ο κ. Στρατάκης προς τον κ. Κεγκέρογλου. Παράλληλα, σχεδόν εμβρόντητοι παρακολουθούσαν το όλο σκηνικό τόσο ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης, όσο και οι δύο άλλοι βουλευτές, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις