Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το 6ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και ποτών το σαββατοκύριακο στο Αγρίνιο

Το 6ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και π...

Διοργανώνεται από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχείρησης Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΜΒΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστήμιου Πατρών σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών Ε.Ν.Α. διοργανώνει το 6ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών με θέμα: «Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα», το Σάββατο 18/1 από τις 10 το πρωί έως τις 20:30 & την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 από τις 10 το πρωί έως τις 14:00, στον πολυχώρο της Παλαιάς Λαχαναγοράς του Αγρινίου στην πλατεία Δημάδη.

Το Συμπόσιο αυτό πραγματοποιείται με την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου.

Στο πλαίσιο των δράσεων του Συμποσίου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται ομιλίες και συζητήσεις διακεκριμένων πανεπιστημιακών και εκπροσώπων τοπικών και εθνικών παραγωγικών μονάδων από το κλάδο των τροφίμων, παρουσίαση μελετών και διαδραστικές εκδηλώσεις (γευσιγνωσία, παρουσιάσεις προϊόντων κ.α.). Στο διήμερο του Συμποσίου θα λειτουργεί έκθεση προϊόντων του κλάδου των τροφίμων και ποτών από μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση – δελτίο Τύπου της Συγκλήτου, οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Συμπόσιο θα πρέπει να το δηλώσουν στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.eventbrite.com/e/6-tickets-89212191065. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και για αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στους φοιτητές θα δοθεί και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις