Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τελευταίο αντίο στην Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου - Παρούσα και η Νατάσα Ράγιου

Τελευταίο αντίο στην Χριστίνα Λυκιαρδοπο...

Από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό η κηδεία της

Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό συνεργάτες, συγγενείς και φίλοι στη Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 8 Ιανουαρίου έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Παρούσα η Αιγιώτισσα δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου η οποία μάλιστα ήταν αυτή που την "ανακάλυψε" επαγγελματικά.

Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου ξεκίνησε την καριέρα της στα μέσα της δεκαετίας του '60 και εργάστηκε σε μεγάλες εφημερίδες αρθρογραφώντας αλλά και κάνοντας καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

Η γνωστή δημοσιογράφος άρχισε τη δημοσιογραφία το 1964, από το «Έθνος», κάνοντας καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και μουσική για νέους τότε. Στη συνέχεια, ασχολήθηκε με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο και μάλιστα υπήρξε η πρώτη γυναίκα που είπε δελτίο στην Κρατική τηλεόραση. Στα χρόνια που ακολούθησαν ασχολήθηκε με την τηλεκριτική και ασχολούνταν στις στήλες της με τα νέα προγράμματα της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ήταν εκείνη που ανακάλυψε και τη Νατάσα Ράγιου, όταν εκείνη, στα μέσα της δεκαετίας του ΄80, ήρθε για σπουδές στην Αθήνα. Η συνάντησή της με τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ και της Απογευματινής, ενώ ήταν ακόμη φοιτήτρια στη φιλοσοφική, υπήρξε καθοριστική για την καριέρα της.

Mέχρι το τέλος αφού η Νατάσα Ράγιου ήταν μαζί της στο νοσοκομείο που άφησε την τελευταία της πνοή.

Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου είχε γράψει πρόσφατο στο προφίλ της στο facebook για τη Νατάσα Ράγιου:

 
 
«Μαθήτρια, συνάδελφος, φίλη, κουμπάρα (αρραβώνας, πολιτικός -θρησκευτικός γάμος μετά του εξαιρετικού και πολύ ανεκτικού Αλέξη και νονά του γιου της, του υπέροχου Φάνη) και κόρη. Έτσι εξελίχθηκε η σχέση μας στην πορεία αυτών των πολλών ετών από την ημέρα που θέλησε να εγκαταλείψει τη γαλλική φιλολογία και να γίνει δημοσιογράφος. Για την πολιτική δεν εχω ευθύνη, μόνο συμπαράσταση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight