Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής, Π. Σακελλαρόπουλος, στην εκδήλωση μνήμης στα Σελλά  

Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικ...

Και στην Πίτα της ΝΕΠ

 

Στην εκδήλωση μνήμης των πεσόντων του ολοκαυτώματος των Σελλών του 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και  Διοίκησης,  Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας  Νεκτάριο Φαρμάκη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις του μεταξύ των  άλλων επεσήμανε:  «Ως Κοινωνία οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ιστορική μνήμη και να σταθούμε απέναντι σε όσους εμπνέονται από τέτοια γεγονότα και να επιλέξουμε την Ειρήνη και όχι πόλεμο την Αδελφοσύνη και την Αγάπη μεταξύ των λαών».

 

Στην κοπή πίτας της ΝΕΠ

Εξάλλου, ο κ. Σακελλαρόπουλος παρευρέθηκε  στην  εκδήλωση κοπής  πίτας της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών (ΝΕΠ), στη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε ότι η Ν.Ε.Π σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανέλαβε να διοργανώσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παμπαίδων  που θα γίνει αρχές Ιουλίου στην Πάτρα.  Πρόκειται για μια εκδήλωση που εκτιμάται ότι θα φέρει στην Πάτρα περίπου 1000 αθλητές για έξι ημέρες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στη ΝΕΠ και στους αθλητές της καλή χρονιά, αλλά και «να συνεχιστούν οι επιτυχίες και διακρίσεις κατά το νέο έτος», ενώ πρόσθεσε: «Και εμείς ας παραδειγματιστούμε ως νέα Περιφερειακή Αρχή,  να σας μιμηθούμε, καταφέρνοντας τους δικούς μας Αυτοδιοικητικούς Άθλους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις