Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο πλευρό των πυρόπληκτων της Αυστραλίας οι διασημότητες

Στο πλευρό των πυρόπληκτων της Αυστραλία...

Από τον Έλτον Τζον και την Νικόλ Κίντμαν έως τον Ράσελ Κρόου και τον Κρις Χέμσγουορθ

Διασημότητες από τον χώρο του κινηματογράφου, της μουσικής και του αθλητισμού ανακοινώνουν καθημερινά την πρόθεσή τους να βοηθήσουν οικονομικά την πληγείσα από τις συνεχιζόμενες δασικές πυρκαγιές Αυστραλία και να συμβάλουν στην ανοικοδόμηση των κατεστραμμένων περιοχών καλώντας μάλιστα τους θαυμαστές τους να πράξουν το ίδιο.

Ο Κρις Χέμσγουορθ, ο Αυστραλός ηθοποιός, γνωστός κυρίως για το ρόλο του ως Θορ – Thor στην ομώνυμη ταινία της Marvel και στους Avengers, δώρισε περίπου 619.600 ευρώ, οι Αυστραλές τραγουδίστριες Κάιλι και Ντάνι Μινόγκ περίπου 310.000 ευρώ για τους πυροσβέστες που καταβάλλουν καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κατάσβεση των πυρκαγιών, ενώ το ίδιο ποσό δώρισε το ζεύγος των Αυστραλών Νικόλ Κίντμαν και Κιθ Έρμπαν.

Ο Νεοζηλανδός ηθοποιός Ράσελ Κρόου μάλιστα, ο οποίος το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του το έχει περάσει στην Αυστραλία, δεν παραβρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, παρότι ο ίδιος κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού για την τηλεοπτική σειρά «The Loudest Voice», γιατί βρισκόταν στην Αυστραλία και «προστάτευε την οικογένειά του» από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Πηγή: ΑΠΕ

Ανάμεσα στους διάσημους που θέλησαν να συνδράμουν οικονομικά την προσπάθεια κατάσβεσης των τεράστιων πυρκαγιών στην Αυστραλία και να σταθούν στο πλευρό των πυρόπληκτων είναι και ο Βρετανός ποπ σταρ, σερ Ελτον Τζον, ο οποίος δίνει ένα εκατ. δολάρια τονίζοντας πως «πρέπει όλοι να ενωθούμε και να πολεμήσουμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight