Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έμαθαν όλοι νοηματική για να επικοινωνούν με τον κωφό γείτονα- ΔΕΙΤΕ το συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ

Έμαθαν όλοι νοηματική για να επικοινωνού...

Στην Κωνσταντινούπολη

Ο Muharrem είναι ένας κωφός άνδρας από την Κωνσταντινούπολη και δέχτηκε μια τεράστια έκπληξη από τους γείτονές του, καθώς έμαθαν νοηματική για να του μιλήσουν!

Μια ομάδα από ανθρώπους της γνωστής εταιρείας Samsung, μαζί με μια διαφημιστική, πέρασαν έναν ολόκληρο μήνα στήνοντας κάμερες και διδάσκοντας στους κατοίκους της εν λόγω γειτονιάς τη νοηματική.

Την ημέρα που η έκπληξη συνέβη, η αδερφή του, Ozlem, βγήκε μαζί του μια βόλτα και ο Muharrem είχε παραξενευτεί που τόσοι πολλοί άνθρωποι του απευθύνονταν στη νοηματική. Ακόμα και ο οδηγός του ταξί που πήραν τους μίλησε με χειρονομίες και μπορεί ο Muharrem να αναρωτιόταν τι συμβαίνει, η αδερφή του όμως ήξερε για την έκπληξη.

Όταν έφτασαν στην κεντρική πλατεία, ο άνδρας περικυκλώθηκε από τους γείτονές του, οι οποίοι του μιλούσαν στη νοηματική και οι αντιδράσεις του, που καταγράφηκαν από τις κάμερες, κάνουν τα λόγια περιττά. Αυτό αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πόσο σημαντικό είναι να ρίχνουμε τα τείχη στην επικοινωνία, αλλά και πόσο ουσιώδες μπορεί να είναι για ορισμένους ανθρώπους αυτό για την καθημερινότητά τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις