Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κατ΄ιδίαν συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς σήμερα και τη Δευτέρα

Κατ΄ιδίαν συναντήσεις του πρωθυπουργού μ...

Στο γραφείο του στη βουλή

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινά σήμερα Παρασκευή, κατ΄ιδίαν επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Γραφείο του στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, στις 12:00 θα συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Στις 13:00 θα συναντηθεί με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, στις 17:00 με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο και στις 18:00 με τον γραμματέα του ΜεΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Η συνάντηση με τον γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 11:00.

Τα ραντεβού κλείστηκαν μετά από επικοινωνία του γενικoύ γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, με τους υπεύθυνους των πολιτικών γραφείων των πολιτικών αρχηγών.

Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα εθνικά θέματα, καθώς κλείνει ένας διπλωματικός κύκλος μετά τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα επιδιώξει να διαμορφωθεί εθνικό μέτωπο και θα τους ζητήσει αυτοσυγκράτηση.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τους παρουσιάσει τις γενικές αρχές του εκλογικού νόμου, σημειώνοντας ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις, πάνω στο πλαίσιο που θα παρουσιάσει και εντός χρονικών ορίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις