Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένας νεκρός & τρεις βαριά τραυματίες σε πυροβολισμούς στο κέντρο της Οτάβας

Ένας νεκρός & τρεις βαριά τραυματίες...

Στους τραυματίες συγκαταλέγεται κι ένας 15χρονος

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι 3 τραυματίστηκαν βαριά σε πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης 8/1/2020 σε δρόμο με κατοικίες στο κέντρο της Οτάβας στον Καναδά κοντά στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο, και αναζητείται ένας ύποπτος, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο αλλά ένας ύποπτος τράπηκε σε φυγή μετά τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν γύρω στις 07.30 τοπική ώρα (14.30 ώρα Ελλάδος) για άγνωστους λόγους, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το καναδικό κοινοβούλιο, αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωση.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι κλήθηκε στο σημείο, περίπου δέκα τετράγωνα από το κοινοβούλιο, αφότου ακούστηκαν "πολλοί πυροβολισμοί".

Επί τόπου, οι αστυνομικοί αντίκρισαν "αρκετούς" τραυματίες. "Τρείς βαριά τραυματισμένοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο και επιβεβαιώθηκε ο θάνατος ενός ανθρώπου", σύμφωνα με την αστυνομία.

Ένας 15χρονος έφηβος συγκαταλέγεται στους τραυματίες, σύμφωνα με τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.

"Μπορεί να πρόκειται για "στοχευμένο περιστατικό", είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Τύπου, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις