Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ιωάννα Τούνη: Ψόφος κακός σε αυτούς που λένε ότι έκανα βίζιτες- ΒΙΝΤΕΟ

Ιωάννα Τούνη: Ψόφος κακός σε αυτούς που ...

Απάντησε σε ερωτήματα θαυμαστών της

Για όλους και για όλα απάντησε μέσω του καναλιού της στο YouTube η Ιωάννα Τούνη.

Σε ένα βίντεο 25 λεπτών δίνει με τον δικό της τρόπο εξηγήσεις σε όλα τα ερωτήματα που της έθεσαν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Μάλιστα ειδικά στο ερώτημα κατά πόσο είναι αλήθεια ότι κάποτε έκανε βίζιτες, η Τούνη ανεβάζει ιδιαιτέρως τους τόνους «ευχόμενη «ψόφο» σε όποιο υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

«Είμαι ένα παιδί που δουλεύει όλη του τη ζωή, δεν μου έχει χαριστεί τίποτα, ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει μόνη μου… Και ψόφος, βασικά ψόφος κακός σε αυτούς που με λένε βίζιτα. Επιτρέπεται να το πω αυτό; Είναι πολύ αισχρό όλο αυτό και το «ψόφος» είναι λίγο…» , αναφέρει μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Η Τούνη απάντησε και σε άλλες ενδιαφέρουσες ερωτήσεις όπως: «Έχεις κάνει πλαστικές και που;» «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Έχω κάνει τη μύτη μου πριν από πέντε χρόνια σχεδόν. Δεν έχω κάνει κάτι άλλο από πλαστικές», απάντησε. Σε σχέση με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η απάντησή της ήταν αφοπλιστική:  «Τα κατουράω!», σχολίασε.

«Έχεις φάει ποτέ bullying;», την ρώτησε άλλος θαυμαστής της. «Ναι, στο δημοτικό, τα αγοράκια στην τάξη μου με έλεγαν «Φαραώ Σημίτη με την ελιά στη μύτη». Έχω μια ελιά κι εγώ εδώ στη μύτη. Ήταν τότε ο Σημίτης πρωθυπουργός. Ζει ο Σημίτης; Δεν ξέρω…», απάντησε εκείνη.

 

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight