Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το My style Rocks επιστρέφει στον Σκάι κι αυτές είναι οι διαγωνιζόμενες

Το My style Rocks επιστρέφει στον Σκάι κ...

Πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου

Στις 13 Ιανουαρίου ο τρίτος κύκλος του «My Style Rocks» κάνει πρεμιέρα και στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι η Κατερίνα Στικούδη. Στις θέσεις της κριτικής επιτροπής θα καθίσει για ακόμα μια χρονιά ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ για πρώτη φορά θα δούμε την γνώριμή μας από το GNTM Έλενα Χριστοπούλου αλλά και τον Λάκη Γαβαλά. Οι διαγωνιζόμενες έχουν ήδη επιλεχθεί και αναμένεται εντός των ημερών να της γνωρίσουμε όλες.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του στο Instagram, αποκάλυψε ποιες είναι οι τρεις πρώτες παίκτριες που θα μας παρουσιάσουν το στιλ τους και θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση.

Η κολλητή της Τούνη
Η Στέλλα Πάσσαρη είναι 26 χρονών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Η ίδια λατρεύει τη μόδα, αφού διαθέτει διαδικτυακό κατάστημα μαζί με την Ιωάννα Τούνη, η οποία είναι και κολλητή της.

Η αδερφή της Καζαριάν
Η δεύτερη παίκτρια που είναι αρκετά γνώριμη στο κοινό μέσω της αδερφής της είναι η Μαρία Καζαριάν. Η αδελφή της νικήτριας του Greece’s Next Top Model, Ειρήνης Καζαριάν, είναι 25 χρονών και είναι πανέτοιμη να φτάσει στην κορυφή, όπως άλλωστε συμβαίνει στην οικογένειά της.

Η οπαδός της ηθικής μόδας
Η τρίτη διαγωνιζόμενη είναι η 28χρονη Κρίστεν Λεωτσάκου, η οποία δηλώνει οπαδός της «ηθικής μόδας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight