Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Έφυγε" ο Παναγιώτης Δρουγούτης του γραφείου τελετών Τσανταρλιώτη

"Έφυγε" ο Παναγιώτης Δρουγούτη...

Έφυγε από τη ζωή στα 75 του χρόνια

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Βασ. Δρουγούτη στα 75 του χρόνια, ο οποίος ήταν υπάλληλος για περίπου είκοσι χρόνια στο γραφείο τελετών Τσανταρλιώτη και πιο συγκεκριμένα την περίοδο από το 1986 έως το 2004. Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος με την Μαρία Δρουγούτη και ήταν πατέρας 4 παιδιών, του Βασίλη, του Στέλιου, της Άννας και της Ελένης ενώ είχε τη χαρά να δει εν ζωή και 4 εγγόνια, την Αρετή, τον Άγγελο, τον Ανδρέα και τον Μάριο. Ήταν συνταξιούχος και μάλιστα είχε πάρει τη σύνταξη του από την εργασία του στο γραφείο του Τσανταρλιώτη.

Οι συνάδελφοι του στο γραφείο τελετών Τσανταρλιώτη τον αποχαιρέτισαν με εγκάρδια λόγια στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το μήνυμα του Αντώνη Ντζούφρα που αναφέρει: «ένας βιολογικός κύκλος ζωής ενός ανθρώπου και συναδέλφου που έγραψε την δική του ιστορία στο γραφείο μας έκλεισε και σήμερα έφυγε από αυτόν τον κόσμο. Καλό παράδεισο Δρούγα Μεγάλε…».

Η κηδεία του Παναγιώτη Δρουγούτη θα τελεστεί το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 στις 11 το πρωί στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Πατρών και θ’ ακολουθήσει η ταφή του στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις