Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο πατρινός Νίκος Αποστολόπουλος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Σαν το μαϊμουδάκι μου είναι»

Ο πατρινός Νίκος Αποστολόπουλος για την ...

«Είναι ανθρώπινη καρικατούρα, δεν λείπει από την τηλεόραση, να κάτσει εκεί που είναι»

Ο πατρινός σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ και μοιράστηκε αναμνήσεις από τις γιορτινές ημέρες των νεανικών του χρόνων, ενώ γι’ ακόμα μία φορά έριξε τα… βέλη του στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Θυμάμαι χρόνια πριν όταν σπούδαζα Νομική στο Παρίσι, δεν είχα λεφτά και είχε έρθει μια καλή μου φίλη από την Ελλάδα, κι εμεί που ήμασταν άφραγκοι πήγαμε στο Λονδίνο. Πηγαίναμε στο σούπερ μάρκετ, ψωνίζαμε ελάχιστα πράγματα κι εγώ έκλεβα σοκολάτες, σαμπάνια. Δεν με έπιασαν ποτέ, αν και θα ήθελα να είμαι στη φυλακή μια μέρα.

Την παραμονή πριν φύγω είχα μεθύσει τελείως κι έφτασα στο Παρίσι για να πιάσω κάπου δουλειά και πήγα μεθυσμένος. Και δεν περίμενα ότι θα με προσλάβουν και τελικά με πήραν. Έχω περάσει και πολύ άσχημα Χριστούγεννα, όταν είχαμε κάνει την πρώτη πτώχευση στο Παρίσι, δεν ήταν καλή περίοδος, αλλά οκ, πέρασε κι αυτό», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ενώ για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Αυτή μπορείτε να την αφήσετε εκεί που είναι, έτσι κι αλλιώς δεν μας χρειάζεται αυτή. Δεν έλειπε από την τηλεόραση, ούτε λείπει. Να κάτσει εκεί που είναι, είναι καρικατούρα ανθρώπινη. Σαν το μαϊμουδάκι μου είναι», και πήρε στα χέρια του ένα λούτρινο μαϊμουδάκι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight