Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μελομακάρονα & κουραμπιέδες από το τμήμα ζαχαροπλαστικής του ΟΑΕΔ Πάτρας στο Σκαγιοπούλειο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μελομακάρονα & κουραμπιέδες από το τ...

Η επίσκεψη έγινε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

 Οι Σχολές της ΕΠΑ.Σ Ο.Α.Ε.Δ. Πάτρας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, λόγω των γιορτινών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσφέρουν διάφορα γλυκίσματα σε Ιδρύματα της περιοχής,  αν μη τι άλλο για να δώσουμε λίγη χαρά αυτές τις μέρες, σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 Έτσι και φέτος οι μαθητές του τμήματος Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής, έφτιαξαν παραδοσιακούς κουραμπιέδες και μελομακάρονα, στα Εργαστήρια της Σχολής  την Παρασκευή 20/12/2019 και τα πρόσφεραν στο Σκαγιοπούλειο Ορφανοτροφείο Αρρένων στην Πάτρα.

Στην παράδοση των γλυκισμάτων παρευρίσκονταν οι μαθητές του τμήματος Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής, η κ. Τσέλη Γεωργία ως εκπρόσωπος του μόνιμου προσωπικού των Σχολών (Εκπαιδευτικών και Διοικητικών), ο κ. Κακαφώνης Παναγιώτης και η κ. Σαφάκα Εύη, Πρόεδρος και Ταμίας αντίστοιχα του Συλλόγου Αναπληρωτών και Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών των Σχολών Ο.Α.Ε.Δ. Πελοποννήσου και Εκπαιδευτικοί του τμήματος.

Στο ίδρυμα υποδέχθηκε τα μέλη της Επαγγελματικής σχολής του ΟΑΕΔ Πάτρας το Προσωπικό και ο Πρόεδρός του, οι οποίοι και ενημέρωσαν τους επισκέπτες για το Ίδρυμα και την ιστορία του ενώ αντάλλαξαν και ευχές για τις Ημέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις