Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

"Χριστούγεννα είναι...", συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων

"Χριστούγεννα είναι...", συνεχ...

Το πρωί του Σαββάτου στην πλ. Γεωργίου θα γίνει γιορτινό δρώμενο από το παιδικό Χορευτικό του Δήμου

Με το παιδικό Χορευτικό του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, το οποίο θα παρουσιάσει το Σάββατο 21/12/2019 στις 11 το πρωί στην πλατεία Γεωργίου Χριστουγεννιάτικα δρώμενα και παιχνίδια για όλα τα παιδιά της πόλης ανοίγουν οι εκδηλώσεις, για το γιορτινό σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου, της ενότητας  «Χριστούγεννα είναι…», που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.

Στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στο παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης οι «Χριστουγεννιάτικες  Παραμυθοϊστορίες» θα ξεκινήσουν  για ένα μαγευτικό ταξίδι στη «χώρα της φαντασίας».

Την ίδια ώρα στο 16ο Δημοτικό σχολείο (οδός Κωστή Παλαμά 95) στην Αγυιά από το  ΚΔΑΠ - ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ και το τμήμα τρίτης ηλικίας του Δήμου Πατρέων θα ακουστούν Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και στη συνέχεια ο καραγκιοζοπαίχτης Κώστας Λαλιώτης, θα παρουσιάσει την παράσταση Θεάτρου Σκιών «Τα Χριστούγεννα του γερο-τσιγκούνη». 

Οι εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την μπάντα του Δήμου Πατρέων.

Το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, θα υποδεχθεί στις 8 το βράδυ του Σαββάτου 21/12,  το «Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας. Η εκδήλωση τελεί υπό την στήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων.

Στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, το παιδικό χορευτικό συγκρότημα του σωματείου «Σουγιούζ» θα παρουσιάσει το Ρωσικό παραδοσιακό παραμύθι «Ραπανάκι». Η παράσταση θα δοθεί στην ελληνική γλώσσα με ενσωματωμένες ρωσικές λέξεις.

Το απόγευμα της της ίδιας μέρας στις 18.30 το Χορευτικό του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων θα παρουσιάσει Χριστουγεννιάτικα δρώμενα και παιχνίδια για όλα τα παιδιά της πόλης.

Οι εκδηλώσεις για το σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα θα ολοκληρωθούν στις 19.30 το βράδυ στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη βραδιά το «Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture