Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας για τα σχέδια έκτακτων αναγκών

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυ...

Τη Δευτέρα

Τα σχέδια αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών για το 2020 είναι μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας που θα συνεδριάσει την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 14.30.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής), στην Πάτρα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλείστε όπως προσέλθετε στην 16η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής) την 23η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρ.168 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/07.06.2010) όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει, για τη συζήτηση  και λήψη αποφάσεων των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

 
 
 
ΘΕΜΑ 1ο
:
Έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων για το έτος 2020.
 
 
(εισηγητής : Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

κ. Νεκτάριος Φαρμάκης)

 
ΘΕΜΑ 2ο
:
Έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης κινδύνων από την εκδήλωση σεισμών για το έτος 2020.
 
 
(εισηγητής : Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

κ. Νεκτάριος Φαρμάκης)

 
ΘΕΜΑ 3ο
:
Έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό για το έτος 2020.
 
 
(εισηγητής : Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

κ. Νεκτάριος Φαρμάκης)

 
ΘΕΜΑ 4ο
 
Έγκριση:

α) 3ης τροποποίησης ετήσιου επενδυτικού προγράμματος έτους 2019 Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας χρηματοδοτούμενο από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους (κ.α.π.) και χρηματοδότηση έργων Κ.Α.Π. από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

β) Πληρωμής έργων/μελετών 3ης τροποποίησης του ετήσιου επενδυτικού προγράμματος 2019 Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το χρονικό διάστημα από 01/01/2020 και μέχρι την κατάρτιση του επενδυτικού προγράμματος Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας έτους 2020 με τη διαδικασία των προκαταβολών.
 
 
(εισηγητής : Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής κ. Σακελλαρόπουλος Παναγιώτης, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης)

 
ΘΕΜΑ 5ο
 
Προένταξη μίας μελέτης  και μίας τεχνικής υπηρεσίας στο  Ετήσιο Επενδυτικό  Πρόγραμμα 2019 της Π.Ε   Ηλείας/ Περιφέρειας  Δυτικής  Ελλάδας, ως ακολούθως:

 

Μελέτη: «Μελέτη τμηματικής οριοθέτησης και διευθέτησης υδατορέματος «Λαγκάδι» εντός Τ.Κ. Αγ. Δημητρίου Δήμου Ήλιδας»

 

Τεχνική Υπηρεσία: «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την υποστήριξη της Δ.Τ.Ε.Π.Ε. Ηλείας στην ωρίμανση μελετών για τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού και τη δημοπράτηση του έργου: Επανάχρηση πρώην εργοστασίου ΑΣΟ Πύργου σε Πολυχώρο Πολιτισμού και Εκπαίδευσης με τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Κέντρου Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας»
 
 
(εισηγητής : Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων κ. Μαυρομμάτης Αθανάσιος)

Ειδικός Αγορητής για το θέμα: «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την υποστήριξη της Δ.Τ.Ε.Π.Ε. Ηλείας στην ωρίμανση μελετών για τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού και τη δημοπράτηση του έργου: Επανάχρηση πρώην εργοστασίου ΑΣΟ Πύργου σε Πολυχώρο Πολιτισμού και Εκπαίδευσης με τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Κέντρου Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας», Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας κ. Γιαννόπουλος Βασίλειος

 
ΘΕΜΑ 6ο
 
«Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΘΙΝΕΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΥΠΟΕΡΓΟ: “ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΘΙΝΕΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ’’ Π/Υ: 74.200,00€ ΣΤΗ ΣΑΕΠ 401 ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΤΟΥΣ 2019»
 
 
(εισηγητής : Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

κ. Νεκτάριος Φαρμάκης)

 
ΘΕΜΑ 7ο
 
Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου  εγκεκριμένου ευρωπαϊκού έργου “AUTHENTIC-OLIVE-NET” του διασυνοριακού / διακρατικού προγράμματος Interreg V/A Ελλάδα -Ιταλία 2014-2020.
 
 
(εισηγητής : Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης κ. Σακελλαρόπουλος Παναγιώτης)

 
 
Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

 
 

 
 
 
Παναγιώτης Παπαδόπουλος

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις