Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του πραγματοποιεί & φέτος το μοναστήρι της Μακελλαριάς, στην Πάτρα

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του πραγματο...

Από τις 19 έως 22 Δεκεμβρίου 2019 στον πολυχώρο της "Εμμέλεια" στην οδό Μιαούλη 48

Το καθιερωμένο της γιορτινό Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνει στην Πάτρα η Ιερά Μονή Μακελλαριάς. Πιο συγκεκριμένα η αδελφότητα της γυναικείας Ιεράς Μονής Μακελλαριάς Καλαβρύτων που βρίσκεται στην ορεινή Αχαΐα, στο βορειοδυτικό τμήμα του Δήμου Καλαβρύτων, νοτίως της κοινότητας Λαπαναγών, χτισμένη πάνω σε ένα γυμνό και απότομο βράχο, πραγματοποιεί για ακόμη μία χρονιά με την βοήθεια πολλών εθελοντών ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο παζάρι για την ενίσχυση του έργου αποκατάστασης του μοναστηριού, το οποίο σημειωτέον πως κουβαλά ιστορία από τον 6ο μ.Χ. αιώνα.

Το φετινό Χριστουγεννιάτικο παζάρι – δωροέκθεση θα λειτουργήσει από την Πέμπτη 19 έως και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στο πολυχώρο "Εμμέλεια" στην οδό Μιαούλη 48, στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, εδώ θα βρείτε υπέροχα δώρα, πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και υπέροχα γλυκίσματα. Ακόμη θα ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά της αδελφότητας του Μοναστηριού που ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων και τις προοπτικές του έργου αποκατάστασης της Μονής.

Η παρουσία σας και συμμετοχή σας μας βοηθά να συνεχίσουμε, αναφέρουν οι καλόγριες του μοναστηριού, το οποίο όλο το χρόνο επισκέπτονται πολλοί πιστοί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις