Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έως τις 19 Δεκεμβρίου η έκθεση της Νίας Κάνιστρα-Μπουρίτσα στον "Παλλίσανδρο" για την Κίνηση "Πρόταση"

Έως τις 19 Δεκεμβρίου η έκθεση της Νίας ...

Με επιτυχία έγιναν και τα εργαστήρια της Κίνησης "Πρόταση" για γονείς και παιδιά

Την περασμένη Παρασκευή 13/12/2019, στις 21.00 πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα ''Παλλίσανδρος'' στην οδό Ερμού 8 τα εγκαίνια, της έκθεσης έργων ζωγραφικής, της εικαστικού Νίας Κάνιστρα - Μπουρίτσα, ''Πρόταση Τέχνης, για έναν άλλο Τρόπο Ζωής''.

Τα έργα, αξιόλογα & σημαντικά, έγιναν με τον μαγικό χρωστήρα  της εικαστικού και θα διατίθενται στον εκθεσιακό χώρο «Παλλίσανδρος» έως και την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 ώρες καταστημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα, από την πώληση των έργων, θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στην Κίνηση «Πρόταση» για έναν άλλο τρόπο ζωής, προκειμένου να ενισχυθεί, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, του φορέα.

Πλήθος φιλότεχνων παρευρέθη στα εγκαίνια και θαύμασε τα αξιόλογα έργα της εικαστικού Νίας Κάνιστρα - Μπουρίτσα, στην οποία τα μέλη της «Πρότασης» εύχονται, υγεία, αγάπη και πάντα να δημιουργεί.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΟΝΙΩΝ & ΠΑΙΔΙΩΝ 4-7 ετών με θέμα: «ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΩ»

Στο μεταξύ το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ», το δεύτερο βιωματικό εργαστήριο παιδιών 4-6 ετών μαζί με τους γονείς τους. Προσεγγίζοντας τη θεματική της «Φιλίας».

Μέσα από τη ζωγραφική, το παραμύθι, το παιχνίδι και τις κατασκευές, ως μέσα έκφρασης, γονείς και παιδιά, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν εμπειρίες, σκέψεις και προβληματισμούς γύρω από το θέμα της φιλίας αλλά και να γνωρίσουν νέες κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες στη διαχείριση των σχέσεων, καθώς και να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με χαρούμενη διάθεση, ικανοποίηση και προσμονή για το επόμενο εργαστήριο που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17:00-19:00.

Η ομάδα των εμψυχωτών, εύχεται σε όλους, ολόψυχα, καλές γιορτές και μια χρονιά γεμάτη με διαφορετικά χρώματα, παραμύθια ευτυχίας και δώρα αγάπης!

«ΠΡΟΤΑΣΗ» Κίνηση για έναν άλλο τρόπο ζωής, ΚΔΑ - Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ»

Οδός Σαρανταπόρου 20, 26223 Πάτρα, τηλ/Fax: 2610 451790.

www.protasi.org.gr/

facebook: Κίνηση Πρόταση για έναν άλλον τρόπο ζωής"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight