Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τέλη Μαρτίου έρχεται στην Ελλάδα η live action εκδοχή της "Μουλάν" της Ντίσνει

Τέλη Μαρτίου έρχεται στην Ελλάδα η live ...

Θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας ταυτόχρονα με την έξοδο της στη Βόρειο Αμερική

Mαζί με την έξοδο της στις ΗΠΑ θα δούμε και εδώ στην Ελλάδα την άνοιξη του 2020 την live action ταινία «Μουλάν» που απ’ όσο αντιλαμβάνεστε θα είναι η εκδοχή με ηθοποιούς και πραγματική δράση του παλιότερου αγαπημένου ανιμέισον φιλμ της Ντίσνει που είχε βγει προ 21 ετών το 1998 και είχε κάνει μεγάλη επιτυχία με 304 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις.

Σε σκηνοθεσία της Niki Caro, έρχεται λοιπόν από την Disney, η «Μουλάν», η επική ιστορία της θρυλικής Κινέζας πολεμίστριας, με επίκεντρο μια νεαρή, ατρόμητη γυναίκα που ρισκάρει τα πάντα, αποδεικνύοντας την αγάπη για την οικογένεια και την πατρίδα της με σκοπό να γίνει η πιο διάσημη μαχήτρια που γνώρισε ποτέ η Κίνα.

Όταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας εκδίδει ένα διάταγμα σύμφωνα με το οποίο ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει τον Αυτοκρατορικό Στρατό για να υπερασπιστεί την χώρα από τους Βόρειους εισβολείς, η Hua Mulan, η μεγαλύτερη κόρη ενός ένδοξου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της. Μεταμφιεσμένη ως άντρας, η Hua Jun περνάει από πολλές δοκιμασίες, και θα χρειαστεί να βάλει όλη της τη δύναμη για να τα καταφέρει.

Ένα επικό ταξίδι ξεκινάει και θα την μεταμορφώσει σε μια δυναμική πολεμίστρια, που θα κερδίσει τον σεβασμό ενός ολόκληρου έθνους και ενός περήφανου πατέρα.

Το φιλμ όπου τη Μουλάν παίζει η 32χρονη Κινέζα ηθοποιός Γιφέι Λιου ενώ συμπρωταγωνιστούν ο 56χρονος Κινέζος σταρ Ντόνι Γιέν στο ρόλο του Διοικητή Tung, ο επίσης 56χρονος σταρ Τζετ Λι στο ρόλο του Αυτοκράτορα και η 53χρονη Γκονγκ Λι, γνωστή στο δυτικό κοινό από τις ταινίες του Ζαν Γιμού, θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου 2020 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την Feelgood. Την αναμένουμε για προβολή και στην Πάτρα. Το φιλμ θα παιχθεί μεταγλωττισμένο, με υπότιτλους και σε 3D.

Να θυμίσουμε πως το φιλμ κινουμένων σχεδίων του 1998 είχαν σκηνοθετήσει οι Barry Cook και Tony Bancroft και είχε προταθεί στα Όσκαρ και στις Χρυσές Σφαίρες.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture