Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαρτυρικός θάνατος 78χρονου στη Ροδιά Ηλείας - Βρέθηκε σε λίμνη αίματος

Μαρτυρικός θάνατος 78χρονου στη Ροδιά Ηλ...

Πέθανε μετά από πτώση

Νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο κεφάλι, βρέθηκε ένας 78χρονος το απόγευμα της Πέμπτης στο χωριό Ροδιά Πηνείας. Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα ο ηλικιωμένος άντρας πέθανε μετά από πτώση που είχε, αλλά φαίνεται πως υπέφερε για αρκετή ώρα πριν ξεψυχήσει.

Ο ηλικιωμένος είχε μεταβεί από νωρίς στο κτήμα του και φαίνεται πως πήρε εσπευσμένα τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι. Ακολούθησε διαδρομή μέσα από τα χωράφια και σε κάποιο σημείο φαίνεται πως σκόνταψε και έπεσε.

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα από την ιατροδικαστική εξέταση, ο ηλικιωμένος έσπασε τα πλευρά του που τρύπησαν ζωτικά όργανα.

Αδύναμος να αντιδράσει και να καλέσει σε βοήθεια παρέμεινε στο σημείο για ώρα. Όταν τον αναζήτησαν οι οικείοι του, τον βρήκαν νεκρό με αρκετό αίμα στο έδαφος στο σημείο του κεφαλιού.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Ταξίαρχο Απόστολο Μαρτζάκλη. Από την έρευνα που έγινε διαπίστωσαν πως ο 78χρονος δεν είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και πως ο θάνατός του προερχόταν από παθολογικά αίτια.

πηγή: ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις