Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή και από τα δυτικά - Ο καιρός τα Χριστούγεννα - ΒΙΝΤΕΟ

 Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή ...

Πού θα χτυπήσει η «Διδώ» τις επόμενες ώρες

Βροχές και τοπικές καταιγίδες εκδηλώνονται τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, με τα σημαντικότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα Δωδεκάνησα.

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία τα φαινόμενα στα Δωδεκάνησα θα σταματήσουν τις απογευματινές ώρες. Αντίθετα στην Πιερία, στην Ημαθία, στα παράκτια κυρίως τμήματα της Ανατολικής Θεσσαλίας και ενδεχομένως στις Σποράδες θα συνεχιστούν έως τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Χιονοπτώσεις, τοπικά πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται οι αθροιστικές ποσότητες υετού (βροχές / καταιγίδες / χιονοπτώσεις) της "Διδούς", έως τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 11/12.

Παράλληλα, από το απόγευμα νέο κύμα τοπικά ισχυρών βροχών και καταιγίδων θα επηρεάσουν τα νότια τμήματα της χώρας, συμπεριλαμβανομένων του νομού Αττικής και της πόλης της Αθήνας, , για το βράδυ της Τετάρτης σύμφωνα με το meteo.gr

Aπό την Παρασκευή σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας από τα Δυτικά ενώ σύμφωνα με τα πρώτα προγνωστικά τα Χριστούγεννα θα έχουμε πολύ κρύο και χιονοπτώσεις όχι μόνο σε ορεινές περιοχές αλλά και σε πιο χαμηλά υψόμετρα .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις