Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την γιορτινή εκδήλωση της Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα Αχαΐας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την γιορτινή εκδήλωση της...

Η βραδιά περιελάμβανε και παλιά αγαπημένα τραγούδια που παρουσίασαν το σύνολο Εν Χορδώ & οι Δ. Δημόπουλος και Μαρκέλα Βαρβαρέσου

 Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Patras Palace, παρουσία αρχών και φορέων της πόλης, η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα Ν. Αχαΐας πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο "Από καρδιάς", την περασμένη Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 το βράδυ. Την όμορφη εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος της ΕΛΕΑΝΑ κ. Μάχη Σαλαμαλίκη, η οποία ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και έδωσε το στίγμα της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα.

Ακολούθησε απαγγελία ποίησης με την αισθαντική ερμηνεία της Μαρίας Αναλυτή, η οποία είναι μέλος της θεατρικής ομάδας εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πατρών. Στη συνέχεια η Παιδική Χορωδία της μουσικού Αμαλίας Αντωνοπούλου, δημιούργησε μια ιδιαίτερα ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια. Οι παρευρισκόμενοι επιβράβευσαν τα παιδιά με χειροκρότημα και επιφωνήματα ευχαρίστησης, για την άψογη εμφάνιση, τον συγχρονισμό και την ερμηνεία τους.

Έπειτα η Πρόεδρος και το Δ.Σ της ΕΛΕΑΝΑ, απένειμαν πλακέτα τιμής στην κ. Έφη Αναλυτή, Πρόεδρο Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, για την πολύτιμη προσφορά της στην Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα από το ορχηστρικό Σύνολο Εν-χορδώ, με την καλλιτεχνική διεύθυνση του καταξιωμένου μαέστρου Θεόδωρου Γεωργόπουλου ενώ τους εξαίρετους ερμηνευτές Δημήτρη Δημόπουλο και Μαρκέλα Βαρβαρέσου, χειροκρότησαν θερμά οι θεατές.

Στο χώρο της εκδήλωσης έκανε εικαστική παρέμβαση ο πολυσχιδής δάσκαλος ζωγραφικής κ. Κωνσταντίνος Αρταβάνης και μέλη της Ομάδας Μορφές και Δύναμη Τέχνης, με έργα πλήρους αρμονίας χρωμάτων και σχημάτων.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης κληρώθηκαν πολλά και πλούσια δώρα.

Oι φωτ. είναι της Φαύστας Φρατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight