Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποζάρουν στο "Τηλέραμα" Τρίγγου & Διδασκάλου, νύφη & πεθερά στις "Άγριες Μέλισσες"

Ποζάρουν στο "Τηλέραμα" Τρίγγο...

Όταν σβήνουν τα φώτα από τις κάμερες, πολλές φορές σκάμε στα γέλια με την Έλλη, ανέφερε η Κατερίνα Διδασκάλου

Η Κατερίνα Διδασκάλου και η Έλλη Τρίγγου είναι και οι δύο Πελοποννήσιες και για την ακρίβεια, η κυρία Διδασκάλου κατάγεται από την Κόρινθο με στενούς όμως πλέον συγγενικούς δεσμούς με την Πάτρα και η ανερχόμενη Έλλη Τρίγγου είναι κόρη του Πατρινού αρτοποιού & ερασιτέχνη ηθοποιού Κώστα Τρίγγου. Και οι δύο πρωταγωνιστούν στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 και μάλιστα έχουν αρκετές σκηνές μαζί. Μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί για το νέο τεύχος του τηλεοπτικού περιοδικού Τηλέραμα με τίτλο «Νύφη και πεθερά απολαμβάνουν την κόντρα τους».

Στο σήριαλ η γοητευτική Κατερίνα Διδασκάλου που ενσαρκώνει την Μυρσίνη ως άλλη Τασσώ Καββαδία κάνει δύσκολη τη ζωή της νύφης της Ασημίνας μέσα στο σπίτι των Σεβαστών. Η Έλλη Τρίγγου ανέφερε για την Κατερίνα Διδασκάλου στο περιοδικό Τηλέραμα τα εξής. «Η Κατερίνα είναι τόσο συγκινητικό πλάσμα. Είναι μια γυναίκα χορτασμένη από τη ζωή και την τέχνη της. Φαίνεται πως οι άνθρωποι που ζουν χωρίς απωθημένα αποκτούν ξεχωριστές ιδιότητες. Εκείνη είναι σαν να αιωρείται πάντα μερικούς πόντους πάνω από το έδαφος. Πάντα με το χαμόγελο, με μάτια που λάμπουν και με τις πιο ωραίες ιστορίες, ένας βαθιά γενναιόδωρος συνεργάτης.

Κατέχει τόσο μεγάλη εμπειρία και ταλέντο, κι όμως αντιμετωπίζει τον ρόλο της και τη διαδικασία του γυρίσματος σαν μικρό κοριτσάκι, γεμάτη αγωνία και λαχτάρα. Η Μυρσίνη Σεβαστού είναι πολύ τυχερή που συναντήθηκε με μια τόσο σπουδαία ερμηνεύτρια, που φωτίζει τόσο βιρτουόζικα τον ρόλο της. Και εγώ επίσης!»

Όσο για την Κατερίνα Διδασκάλου είπε με τη σειρά της: «Έχουμε… λατρευτεί! Παρά τις σκληρές σκηνές που εσείς βλέπετε ανάμεσα στην Ασημίνα κι εμένα, εμείς στην πραγματικότητα, έπειτα από τους… δηλητηριώδεις διαλόγους μπροστά στην κάμερα, όταν μετά σβήνουν τα φώτα, πολλές φορές σκάμε στα γέλια με την Έλλη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight