Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ξεκινά να παίζεται & στην Πάτρα από 5 Δεκεμβρίου το φιλμ "21 Γέφυρες"

Ξεκινά να παίζεται & στην Πάτρα από ...

Στα Οdeon Veso Mare

Από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 σε διανομή της Odeon θα δούμε και στην Πάτρα την περιπέτεια «21 Γέφυρες - 21 Bridges».

Δεν υπάρχει καμία διαφυγή από το Μανχάταν! Ένα ανθρωποκυνηγητό δίχως έλεος. Ο ντετέκτιβ Ντέιβις μόλις ανέλαβε την πιο δύσκολη αποστολή του.

Αυτό αναφέρει το δελτίο Τύπου για τη νέα παραγωγή των αδερφών Τζο και Άντονι Ρούσο (σκηνοθετών του «Captain America, Ο Στρατιώτης του Χειμώνα» και του απόλυτα επιτυχημένου και σαρωτικού σε εισπράξεις, «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη»). Το «21 Γέφυρες» σε σκηνοθεσία του Μπράιαν Κερκ με πρωταγωνιστή τον «Μαύρο Πάνθηρα» της Μάρβελ, Τσάντγουικ Μπόουζμαν, παίζεται ήδη εδώ και 11 μέρες στις ΗΠΑ με εισπράξεις 20 εκατ. δολαρίων μέχρι στιγμής και συμπαθητικές κριτικές (στο 51% στο metacritic).

Λίγα λόγια για την ταινία:

To φιλμ ακολουθεί έναν «ατιμασμένο» ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης που έχει μια ευκαιρία για λύτρωση. Όταν «ρίχνεται» σε ένα ανθρωποκυνηγητό για να πιάσει ένα δολοφόνο, αρχίζει να ανακαλύπτει μια τεράστια συνομωσία που ενώνει τους συναδέλφους του με μια εγκληματική αυτοκρατορία. Πρέπει να αποφασίσει ποιον κυνηγάει και ποιος τον κυνηγάει. Κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού, το Μανχάταν είναι εντελώς αποκλεισμένο για πρώτη φορά, ακόμα και οι 21 γέφυρές του.

Ο «Μαύρος Πάνθηρας» (Τσάντγουικ Μπόουζμαν ) σε μία δυνατή αστυνομική περιπέτεια από τους παραγωγούς του «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη», όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Διάρκεια: 110 λεπτά.

Εκτός του Chadwick Boseman παίζουν και οι Σιένα Μίλερ, Stephan James, Τέιλορ Κιτς και ο βραβευμένος με Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου για το «Χωρίς Μέτρο», Τζέι Κέι Σίμονς.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture