Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαίο δυστύχημα στη Γουριώτισσα: Συνελήφθη για εμπλοκή ο οδηγός τρίτου οχήματος

Τροχαίο δυστύχημα στη Γουριώτισσα: Συνελ...

Ένας αλλοδαπός έχασε τη ζωή του στο τροχαίο

Θλίψη προκαλεί το άκουσμα της είδησης ενός ακόμη θανάτου στην άσφαλτο, τις τελευταίες ημέρες στην Αιτωλοακαρνανία. Ένας 54χρονος Αλβανός, συνεπιβάτης στο μηχανάκι που συγκρούστηκε με αγροτικό ΙΧ στο αντίθετο ρεύμα, στην επαρχιακή οδό Οχθίων – Γουριώτισσας, ήταν αυτός που άφησε χθες το απόγευμα την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος φέρεται να τράκαρε από πίσω το μηχανάκι με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύγκρουση του δικύκλου με το αγροτικό στο αντίθετο ρεύμα, το οποίο είχε αυτόν τον τραγικό απολογισμό.

Ο 55χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να ενεπλάκη στο τροχαίο συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπλοκή σε θανατηφόρο τροχαίο.

πηγη

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη χθες το απόγευμα, στο 8ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Οχθίων – Ρίγανης στο ύψος της Γουριώτισσας του Δήμου Αγρινίου.
Ειδικότερα, 55χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο, συγκρούσθηκε με δίκυκλο που οδηγούσε 54χρονος αλλοδαπός με συνεπιβάτη έναν 54χρονο ομοεθνή του.
Στη συνέχεια το δίκυκλο συγκρούστηκε με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του συνεπιβάτη του δικύκλου και ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις