Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

53χρονος καθηγητής διατηρούσε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτριά του στη Ρόδο!

53χρονος καθηγητής διατηρούσε ερωτική σχ...

Η υπόθεση έφθασε στην αστυνομία μετά από επεισόδιο που έγινε έξω από το σπίτι της ανήλικης

Αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Ρόδου έχει προκαλέσει η σχέση που φαίνεται να διατηρούσε 53χρονος καθηγητής με μια 14χρονη μαθήτριά του.

Η υπόθεση απασχολεί από το πρωί του Σαββάτου την αστυνομία στον Αρχάγγελο της Ρόδου.

Ο καθηγητής προφανώς σε κατάσταση μέθης, φέρεται να ανέμενε έξω από το σπίτι της τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, μια 14χρονη μαθήτριά του, υπήκοο Αλβανίας.

Όταν η 14χρονη εμφανίστηκε στην οικία μαζί με τον πατέρα της, ο εκπαιδευτικός φέρεται να την επέπληξε, επειδή ήταν έξω ως αργά και δεν απαντούσε στις κλήσεις του. Ο πατέρας της ανήλικης ζήτησε το λόγο, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησε τρικούβερτος καβγάς μεταξύ του γονέα και του εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, την υπόθεση ανέλαβε το AT Αρχαγγέλου και στο πλαίσιο της προανάκρισης, η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον εκπαιδευτικό. Mάλιστα, η μαθήτρια αναφέρθηκε λεπτομερώς στη σχέση αυτή και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Από το AT Aρχαγγέλου σχηματίστηκε δικογραφία, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Pόδου για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας παρέπεμψε τον εκπαιδευτικό σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με την αυτόφωρη διαδικασία με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και πρόκλησης σωματικής βλάβης ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πλήρη διερεύνηση των όσων υποστηρίζει η ανήλικη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις