Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έχουν "μάστερ" στις κλοπές, όλο τις συλλαμβάνουν κι όλο έξω είναι!

Πάτρα: Έχουν "μάστερ" στις κλο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Εκμεταλλεύονται τον νόμο

Μπελάς για την αστυνομία είναι οι περιπτώσεις δραστών που διαπράττουν μικροκλοπές, συλλαμβάνονται και στη συνέχεια αφήνονται ελεύθεροι βάση νόμου αφού συνεχίζουν τη "δουλειά" τους.

Οι περιπτώσεις δύο γυναικών 45 και 25 χρονών είναι χαρακτηριστικές. 

Η 25χρονη χτύπησε πάλι χθες καθώς έκλεψε κινητό από το νοσοκομείο του "Αγίου Ανδρέα"

Γνωστή και η ιστορία 45χρονης που έχει γίνει πλέον σήριαλ για τις αρχές . Η γυναίκα είχε συλληφθεί για σειρά κλοπών, ανάμεσά τους και αρπαγή τσάντας που περιείχε 3.000 ευρώ εκ των οποίων βρέθηκαν μόνο τα 240 ευρώ.

Όπως φαίνεται και οι δύο δε σταματούν να διαπράττουν το ίδιο αδίκημα, εκμεταλλευόμενες τον νόμο 4619/2019 που χαρακτηρίζει ως πλημμελήματα τέτοια αδικήματα. Και μπορεί ο νόμος να είναι πιο χαλαρός αλλά αυτό αλλάζει όταν το αδίκημα γίνεται κατ΄εξακολούθηση. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις