Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας η Πρέσβης της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης

Στον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας η Πρέσβη...

Παρών ήταν και ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, επισκέφθηκε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, η Πρέσβης της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης στην Ελλάδα, κ. Milica Ristović Krstić.

Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και διμερών σχέσεων καθώς και εμπορικών ανταλλαγών ενώ δόθηκε έμφαση σε τομείς όμως οι μεταφορές, ο τουρισμός, η ενέργεια και η εκπαίδευση.

Ο Περιφερειάρχης κ. Φαρμάκης ενημέρωσε την Πρέσβη για τη Δυτική Ελλάδα, τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που υπάρχουν, εστιάζοντας σε κλάδους που θα μπορούσαν να υπάρξουν συνεργασίες με τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη θέση της Δυτικής Ελλάδας ως πύλη της Βαλκανικής χερσονήσου προς τη Δύση, στην ανάπτυξη συνεργασιών στον τομέα των αγροδιατροφικών προϊόντων, καθώς και στις τουριστικές δυνατότητες σημειώνοντας μάλιστα τη σημαντική αύξηση επισκεπτών από τη Βοσνία, όπως και τη Σερβία, στη Δυτική Ελλάδα.

Τέλος, σημείωσε την μεγάλη σημασία που αποδίδει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στον τομέα της ενέργειας, αλλά και της έρευνας και καινοτομίας που παράγεται στα πανεπιστημιακά ιδρύματα και τα ερευνητικά ινστιτούτα της περιοχής.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις