Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κρατήρας βάθους ενός μέτρου στη μέση του δρόμου περιμένει τα υποψήφια θύματά του

Πάτρα: Κρατήρας βάθους ενός μέτρου στη μ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Ξαφνικά πριν από λίγες μέρες οι κάτοικοι που μένουν στην πάροδο της Πατρών Κλάους 162 ανοίγοντας τις πόρτες των σπιτιών τους για να πάνε στη δουλειά τους βρέθηκαν μπροστά στο ...κενό. Ο δρόμος υποχώρησε και στη μέση του σχηματίστηκε ένας βαθύς κρατήρας. Και δεν μιλάμε για μια απλή λακκούβα σαν αυτές που δυστυχώς έχουμε συνηθίσει όλοι να συναντάμε στο διάβα μας στην Πάτρα, αλλά για μια τρύπα βάθους πάνω απο ένα μέτρο, ιδιαιτέρως επικίνδυνη για τα αυτοκίνητα, τους μοτοσικλετιστές, προφανώς και για τους πεζούς που ίσως να μην ειναι τόσο προσεκτικοί.

 

Οι κάτοικοι πήραν άμεσα πρόχειρα μέτρα για την προστασία τους και για να επισημάνουν την επικινδυνότητα του σημείου έβαλαν έναν κώνο. Ειδοποιησαν πάραλληλα τα δημοτικά συνεργεία που την επόμενη ημέρα επισκέφθηκαν την οδό, είδαν από κοντά τον κρατήρα και ...αποχώρησαν αφήνοντας τον ...κώνο των κατοίκων να κάνει τη ...δουλειά του. 

Έκτοτε νεότερο ουδέν. Η βαθειά λακούβα παραμένει στη θέση της ακάλυπτη και οι κάτοικοι αναρωτιούνται τι άλλο να κάνουν για να πείσουν τους αρμόδιους να διορθώσουν το πρόβλημα άμεσα...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις