Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σέρρες: Ελεύθεροι οι δυο εφοριακοί και η λογίστρια που είχαν συλληφθεί για εκβιασμό

Σέρρες: Ελεύθεροι οι δυο εφοριακοί και η...

Έκαναν λόγο για σκευωρία

Ελεύθεροι υπό όρους, αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Σερρών, οι δυο εφοριακοί και η λογίστρια που συνελήφθησαν ύστερα από καταγγελία παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ότι τον εκβίαζαν ζητώντας "φακελάκι" 6.000 ευρώ για να διευθετηθεί υποτιθέμενο φορολογικό χρέος, ύψους 46.000 ευρώ, από παλιότερη επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι όροι που τους επιβλήθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, είναι αυτοί της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπης εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου διαμένουν. Απολογούμενοι οι δύο εφοριακοί, μεταξύ αυτών ένας ελεγκτής, αρνήθηκαν τις εις βάρος τους αποδιδόμενες ενέργειες ενώ φέρονται να έκαναν λόγο για σκευωρία.

Αντίθετα, η λογίστρια, στα χέρια της οποίας βρέθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα κατά την επιχείρηση των "αδιάφθορων" των Σωμάτων Ασφαλείας όπου απευθύνθηκε ο καταγγέλλων, φαίνεται να απολογήθηκε πως ήταν άστοχη η ενέργεια εκ μέρους της.

Για την παραπομπή ή μη σε δίκη των εμπλεκόμενων προσώπων αναμένεται να αποφανθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις