Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρινή εμποροϋπάλληλος σκέφτηκε την αυτοκτονία! Αρρώστησε, πήρε αναρρωτική κι όταν επέστρεψε την απέλυσαν

Πατρινή εμποροϋπάλληλος σκέφτηκε την αυτ...

Τι καταγγέλλεται

Ακόμη και να βάλει τέλος στην ζωή της πέφτοντας από την ταράτσα του σπιτιού της σκέφτηκε γυναίκα 50 ετών από την Πάτρα, όταν της κοινοποιήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, η απόλυσή της από μεγάλη επιχείρηση τοπικών συμφερόντων στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Η 50χρονη μητέρα τριών παιδιών μονογονεϊκής οικογένειας απολύθηκε από τη δουλειά της, όταν μετά από αναγκαστική άναρωτική άδεια που της δόθηκε από γιατρό, επέστρεψε στη δουλειά της μετά από 15 ημέρες.

Η γυναίκα σύμφωνα και με τους συνδικαλιστές που ανέλαβαν την υπεράσπισή της, είχε εμφανίσει σημάδια σοβαρής κόπωσης και ο γιατρός της χορήγησε δεκαπενθήμερη αναγκαστική άδεια για να αναρρώσει. Οταν γύρισε στη δουλειά της, της κοινοποιήθηκε η απόφαση για λύση της συνεργασίας μαζί της, μετά από 10 χρόνια εργασίας στην επιχείρηση. Η εξέλιξη αυτή την κατέβαλε ψυχολογικά σε σημείο να σκέφτεται ακόμη και το απονενοημένο διάβημα. 

Το μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας Βασίλης Παπασημακόπουλος, βρίσκεται κοντά στην 50χρονη, από την πρώτη στιγμή στηρίζοντάς την και ψυχολογικά. Η γυναίκα τον συνάντησε προσωπικά με το που της γνωστοποιήθηκε η απόλυσή της και μάλιστα από έναν άνθρωπο που όπως δήλωσε στο μέλος του εργατικού κέντρου, ήταν παιδικός της φίλος.

Ο κ. Παπασημακόπουλος μιλώντας στο thebest.gr εξήγησε πως χρειάστηκε να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη περίπτωση, που έχριζε πρωτίστως ψυχολογικής στήριξης και ενθάρρυνσης ώστε να μην έχει κακή έκβαση. Το εργατικό κέντρο της Πάτρας έχει καθημερινή επικοινωνία με τη γυναίκα η οποία φαίνεται να έχει αντιληφθεί το λάθος που πήγε να κάνει μέσα στην απόγνωσή της.

Τι λέει το μέλος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις