Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρχονται από απόψε ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και άνεμοι

Έρχονται από απόψε ισχυρές βροχές, καται...

Εκτός από τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι κυρίως στα παράλια ενδεχομένως να δημιουργήσουν προβλήματα

Ισχυρές κατά τόπους βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, και επίσης στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής και βορειοδυτικής χώρας, αναμένονται μέχρι το πρωί της Τετάρτης, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις με λίγες βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα έως και τις πρωινές ώρες, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

 Ο χάρτης δείχνει το συνολικό ύψος βροχής σε χιλιοστά που αναμένουμε μέχρι το πρωί της Τετάρτης.

Σταδιακά τα φαινόμενα θα κινηθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, με την έντασή τους σταδιακά να μειώνεται. Παράλληλα, σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, δημιουργώντας το φαινόμενο των λασποβροχών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από 5 έως 16 βαθμούς, στη βόρεια Ελλάδα από 8 έως 19, στην Ήπειρο από 10 έως 21, στην κεντρική Ελλάδα από 9 έως 22, στη δυτική και νότια Ελλάδα από 15 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 23, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 21 και στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο από νότιες έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις και βαθμιαία από μεταβλητές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων κατά περιόδους και ιδιαίτερα κατά τις μεσημεριανές ώρες. Περισσότερα φαινόμενα εκτιμάται ότι θα δεχθούν τα δυτικά τμήματα του νομού. Σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσει σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 15 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι, ενώ σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις