Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αέρας Χόλυγουντ & Τόλμης και Γοητείας από την Κέλι Λανγκ στις "8 Λέξεις" του Ανδρέα Γεωργίου

Αέρας Χόλυγουντ & Τόλμης και Γοητεία...

Υποδύεται μία Αμερικανίδα δημοσιογράφο, την Γκρέις που έχει έρθει στην Κέρκυρα

Σίγουρα ήταν από τις αναπάντεχες εκπλήξεις και «τονωτικές ενέσεις» στο σήριαλ «8 Λέξεις» του Κύπριου ηθοποιού και σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου. Ο λόγος για την εμφάνιση της 58χρονης Αμερικανίδας ηθοποιού Katherine Kelly Lang από την Καλιφόρνια, η οποία έγινε διάσημη και στη χώρα μας και αγαπήθηκε από το κοινό χάρη στον ρόλο της Μπρουκ στο σήριαλ «Τόλμη και Γοητεία» που όσο κι αν ακούγεται απίστευτο προβάλλεται ακόμη, σχεδόν 30 χρόνια μετά!

Η Κέλι Λανγκ λαμπερή και φωτογενής, με αέρα Χόλιγουντ, δήλωσε πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκεται στην Ελλάδα ενώ ο ρόλος που υποδύεται στη σειρά που παίζεται στο Σκάι Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00, είναι μίας Αμερικανίδας δημοσιογράφου, της Γκρέις Χαρτ που έχει έρθει στην Κέρκυρα δήθεν για ένα ρεπορτάζ για τα παλιά αρχοντικά, στην πραγματικότητα όμως ο σκοπός της είναι άλλος κι έχει να κάνει με το αίνιγμα της εξαφάνισης του Μάρκου Καλλέργη, του πατέρα του Οδυσσέα (Ανδρέας Γεωργίου), του Μιχαήλ (Ιάσονας Παπαματθαίου) και του Νικηφόρου (Ανδρέας Ανδρεόπουλος).

Όπως η ίδια είπε (είχε πάει καλεσμένη και στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά στο Σκάι), «υποδύομαι μια Αμερικανίδα δημοσιογράφο, που έρχεται από τη Νέα Υόρκη και κάνει μια έρευνα, υποτίθεται, αλλά τελικά δεν είναι το πρόσωπο που νομίζουν αρχικά ότι είναι... θα αποκαλυφθεί ότι είμαι κάτι άλλο. Είμαι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στην Ελλάδα, που συνεργάζομαι με τον Αντρέα (Γεωργίου) στη σειρά αυτή και με τους άλλους ηθοποιούς. Είναι μια ομάδα επαγγελματιών κι αυτό είναι πολύ ωραίο, είναι κάτι που μου αρέσει. Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι στη σειρά “8 λέξεις”».

Η επαφή του Ανδρέα Γεωργίου με την Κέλι Λανγκ έγινε μέσω Instagram.

H συμμετοχή της όμορφης ηθοποιού είναι για τουλάχιστον 16 επεισόδια.

Ήδη τα επεισόδια όπου εμφανίζεται, έχουν αρχίσει και παίζονται και είναι αλήθεια πως και η τηλεθέαση της σειράς που αρχικά δεν ήταν η αναμενόμενη, έχει αρχίσει να βελτιώνεται. Η Κάθριν Κέλι Λανγκ έχει σκηνές με την Πέμη Ζούνη, τον Αντρέα Γεωργίου, τη Ναταλία Κυρίκου, τον Πάνο Μπακανδρέα, τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο και τον Αλέξη Παππά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight