Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεμαλλιάσματα κι αστυνομία ανάμεσα σε παρουσιάστρια και σκηνοθέτιδα για τα μάτια ενός καμεραμάν

Ξεμαλλιάσματα κι αστυνομία ανάμεσα σε πα...

Χαμός σε τηλεοπτικό κανάλι της Ελλάδας

Σε ξύλο, άγριο ξεμάλλιασμα και στο αστυνομικό τμήμα κατέληξε ένα, όπως φαίνεται, παράνομο ειδύλλιο που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης, μια παρουσιάστρια, μια σκηνοθέτιδα και έναν καμεραμάν.

Πρωταγωνιστές, όπως αποκάλυψε χθες στον ΣΚΑΪ και σήμερα στο protothema.gr ο Φρίξος Δρακοντίδης, μια δημοσιογράφος-παρουσιάστρια και ένας καμεραμάν. Ο καμεραμάν παντρεμένος με σκηνοθέτιδα. Η δημοσιογράφος σε σχέση με συνάδελφό της. Τα δύο ζευγάρια, όπως αναφέρεται, διατηρούσαν μάλιστα και φιλικές σχέσεις μεταξύ τους, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται η πλευρά του καμεραμάν ο οποίος ήταν και η πέτρα το σκανδάλου.

Η παρουσιάστρια και ο καμεραμάν φέρονται να διατηρούσαν εξωσυζυγικό δεσμό, κάτι που ανακάλυψε η σκηνοθέτιδα σύζυγος του καμεραμάν. Το παράνομο ζευγάρι φέρεται να αντάλλασσε μηνύματα μέσω κρυπτογραφημένων εφαρμογών. Κάποιο από τα μηνύματα, όμως, έπεσε στην αντίληψη της απατημένης συζύγου, η οποία έγινε έξαλλη. Αν και αρχικά εξοργίστηκε, τσακώθηκε άγρια με τον σύζυγό της και ο καμεραμάν έφυγε από το σπίτι, τελικά αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον σύζυγό της, ο οποίος διατεινόταν άλλωστε πως ό,τι συνέβη, συνέβη μια φορά. Ο καμεραμάν λοιπόν επέστρεψε στο σπίτι του και στη σύζυγό του, γεγονός, όμως, που εξόργισε την παρουσιάστρια και πρώην ερωμένη, η οποία αντέδρασε απειλώντας τον ότι θα τον καταστρέψει.

Η απατημένη σύζυγος, πάντως, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια δεχόμενη απλά πίσω στο σπίτι τον σύζυγό της μετά το παραστράτημά του. Αλλωστε, όλοι τους εργάζονταν στο ίδιο χώρο και είχαν στενές σχέσεις. Διατηρούσαν και κοινωνικές σχέσεις, πέραν του εργασιακού χώρου, όπως προαναφέρθηκε, άλλωστε.

Η απατημένη σκηνοθέτιδα λοιπόν σαν πρώτη κίνηση επέλεξε να ενημερώσει τον σύντροφο της παρουσιάστριας. Και σαν δεύτερη επέλεξε να πάρει τον σύζυγό της και να πάνε σπίτι της για να της ζητήσει τον λόγο και να της πει να σταματήσει να ενοχλεί την οικογένειά της. Κάτι που συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την πλευρά του καμεραμάν, το ζευγάρι έφθασε στο σπίτι της παρουσιάστριας μέσα στη νύχτα και εκείνος την έπεισε να κατέβει στον δρόμο. Με το που κατέβηκε η παρουσιάστρια αντίκρισε τη σύζυγο του καμεραμάν και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Η σκηνοθέτιδα απατημένη σύζυγος της ζήτησε τον λόγο και εκείνη -σύμφωνα πάντα με την πλευρά του καμεραμάν και της σκηνοθέτιδας- αντέδρασε με... ξύλο. Κατά τις περιγραφές της ίδιας πλευράς, η παρουσιάστρια έβρισε τη σκηνοθέτιδα, της τράβηξε τα μαλλιά και τη χτύπησε στο πρόσωπο.

Ακολούθως το ζευγάρι πήγε στο ΑΤ Ακροπόλεως και κατέθεσε μήνυση κατά της δημοσιογράφου, ενώ η σκηνοθέτιδα σύζυγος πήγε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Την ίδια ημέρα η παρουσιάστρια συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ εν συνεχεία απάντησε με ασφαλιστικά μέτρα για προσβολή της προσωπικότητάς της.

Η άλλη πλευρά, αυτή της παρουσιάστριας, υποστηρίζει ότι ανάμεσα σε εκείνη και το ζευγάρι υπήρχαν κοινωνικές-φιλικές σχέσεις τις οποίες μάλιστα επιδίωξε η πλευρά του ζευγαριού για να επωφεληθούν των γνωριμιών της. Υποστηρίζει δε ότι η σκηνοθέτιδα της έστελνε απειλητικά μηνύματα λέγοντάς της, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι θα την ξεφτιλίσει, ενώ για το σκηνικό έξω από το σπίτι της υποστηρίζει ότι εκείνη κάλεσε την Αμεση Δράση γιατί η σκηνοθέτιδα κρατούσε ένα καδρόνι!

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight