Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χαμόγελα και θερμές χειραψίες στο δείπνο του Προκόπη Παυλόπουλου για τον πρόεδρο της Κίνας – ΦΩΤΟ

Χαμόγελα και θερμές χειραψίες στο δείπνο...

Τι συνέβη στο Προεδρικό Μέγαρο

Σε καλό κλίμα έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο το επίσημο δείπνο που παρέθεσε παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμήν του προέδρου της Κίνας Σι Τζιπινγκ.

Στις κομψά στολισμένες αίθουσες του Μεγάρου βρέθηκαν τα περισσότερα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας που μάλιστα είχε και διάλογο με την πρόεδρο του Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου.

Ο κ.Τσίπρας όμως, είχε θερμή χειραψία με πολλά χαμόγελα με τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη, αλλά και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη. Η κυρία Αγγελοπούλου φορούσε μια λαμπερή τουαλέτα σε κόκκινο χρώμα, τιμώντας έτσι το χρώμα της Κίνας. Η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε μαύρο.

Στα λευκά ντύθηκε η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη,  Μαρίνα Σταυράκη-  Πατούλη, ενώ με μια έξωμη μπλε ρουαγιάλ τουαλέτα εμφανίσθηκε η σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου.

Ενα ιδιαίτερο ντε πιες επέλεξε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Φόρεμα στον κλασικό συνδυασμό λευκού- μαύρου επέλεξε η σύζυγος του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις