Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλημέρα με κυκλοφοριακό "πήξιμο" λόγω περιμετρικής στην Πάτρα

Καλημέρα με κυκλοφοριακό "πήξιμο&qu...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Κίνηση για γερά νεύρα λόγω έργων στην περιμετρική Πατρών

Κίνηση για γερά νεύρα εξαιτίας του νέου κύκλου εργασιών στην περιμετρική Πατρών. Το κλείσιμο αυτή τη φορά του ρεύματος προς Αθήνα, από Κ1 εώς Εγλυκάδα, προκάλεσε ουρές χιλιομέτρων με τους οδηγούς στην ανατολική και τη δυτική πλευρά της Πάτρας να κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς. Στο ρεύμα προς Αθήνα, τόσο στην οδό Πανεπιστημίου όσο και στην ΝΕΟ τα οχήματα είχαν σχεδόν ακινητοποιηθεί. Πολύ αργές ταχύτητες σε συνδυασμό με έναν φωτεινό σηματοδότη που δεν βοηθούσε (στη διασταύρωση των Μποζαϊτίκων) είχαν σαν αποτέλεσμα να έχει προκληθεί μια ουρά που ξεκινούσε από τη Διγενή Ακρίτα στα Μποζαΐτικα και έφθανε εως ακόμη και την Ανθούπολη. Παρόμοιες εικόνες και στην ΝΕΟ Πατρών Κορίνθου.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΟΔΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης ισχύει στην οδό Αγίου Ανδρέου από το πρωί της Δευτέρας και για τα ΙΧ αυτοκίνητα, με την τροχαία να ελέγχει την κίνηση των οχημάτων και να μην επιτρέπει ούτε την μικρή στάση.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΑΓΓΟΥΡΑ

Από σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 και ειδικότερα από τη 01:00 τα ξημερώματα έως την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και τις 19:00 μ.μ. θα ισχύσει ολικός αποκλεισμός στην περιμετρική της Πάτρας στο ρεύμα προς Αθήνα. Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτής Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέα, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου, Κανελλοπούλου και θα επανέρχεται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών στο ύψος του κόμβου Πάτρας-Κ1.

ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΜΙΝΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ

Θα ακολουθήσει η τρίτη και τελική φάση της ανύψωσης των φρεατίων στην τελική τους θέση, η οποία θα απαιτήσει μόνο ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανά κατεύθυνση, για τις οποίες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Η Ολυμπία Οδός σε ανακοίνωσή της, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις