Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Θα ανατίναζαν ασθενοφόρο δίπλα σε αστυνομικούς

«Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Θα ανατίναζαν ...

Τι εκτιμούν στην Αντιτρομοκρατική

Ετοίμαζαν μεγάλο νυχτερινό χτύπημα τα μέλη της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας». Αυτό εκτιμούν στα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής αξιολογώντας τα ευρήματα στη γιάφκα της οδού 17ης Νοέμβρη στο Χολαργό.

Αυτά τα ευρήματα, σε συνδυασμό και με τις επιθέσεις, την ευθύνη των οποίων έχει αναλάβει η «Επαναστατική Αυτοάμυνα», οδηγούν τους αρμόδιους αξιωματικούς στην πεποίθηση ότι τα μέλη της Οργάνωσης ετοίμαζαν χτύπημα πιθανόν εναντίον αστυνομικού στόχου, ενώ επιβεβαιώνουν την εκτίμηση για αναβάθμιση της οργάνωσης και εκσυγχρονισμό προκειμένου να έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στους στόχους τους.

Μία από τις εκτιμήσεις που προκύπτουν από τα ευρήματα κατά την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας είναι ότι ενδεχομένως η Επαναστατική Αυτοάμυνα να ετοίμαζε τρομοκρατική επίθεση χρησιμοποιώντας ασθενοφόρο.

Το χτύπημα αυτό ίσως να γινόταν με χρήση καλάσνικοφ, ή παγιδεύοντας το ασθενοφόρο με εκρηκτικά, όπως έκανε ο Επαναστατικός Αγώνας. Εξάλλου, ανάμεσα στα ευρήματα ήταν κάποια αυτοκόλλητα ασθενοφόρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις