Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφυγε ξαφνικά η αγαπητή Πατρινή Αικατερίνη Γερακάρη

Έφυγε ξαφνικά η αγαπητή Πατρινή Αικατερί...

Την προηγούμενη μέρα είχε πάει κομμωτήριο, για τον καθιερωμένο καφέ της στα Ψηλαλώνια και είχε χαιρετίσει φίλους και γείτονες

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην ενορία της Παντάνασσας και σε όλη την Πάτρα ο θάνατος της αγαπητής συμπολίτισσας Αικατερίνης χήρας Εμμ. Γερακάρη.

Η εκλιπούσα παρά τη μεγάλη της ηλικία φρόντιζε να εκκλησιάζεται και να βγαίνει την βόλτα της στα Ψηλαλώνια ή στο ζαχαροπλαστείο Ανατολή για την αγαπημένη της κρέμα.

Το συγκινητικό στοιχείο, όπως μάθαμε ήταν πως την ακριβώς προηγούμενη μέρα πριν φύγει από τη ζωή ξαφνικά, είχε πάει στο κομμωτήριο, είχε πάει την καθιερωμένη της βόλτα, χαιρέτισε γείτονες και φίλους και την επόμενη μέρα δεν ήταν πια μαζί μας. Όσοι πληροφορήθηκαν το νέο λυπήθηκαν πολύ καθώς η Κεφαλονίτισσα στην καταγωγή Αικατερίνη Γερακάρη ήταν μία πολύ ευγενής, ομιλητική και χαμογελαστή γυναίκα και αγαπητή στην Πάτρα. Είχε δύο αγαπημένες κόρες που την λάτρευαν, την Ευγενία και την Αναστασία που ζει στην Αμερική και θα έρθει στην Ελλάδα για να παραστεί στην κηδεία της μητέρας της.

Η Εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στο ναό Παντανάσσης στις 3 το μεσημέρι τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 και θα ακολουθήσει η ταφή της στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Η εκλιπούσα είχε και 6 εγγόνια.   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις