Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφυγε από τη ζωή ο Πατρινός βιοτέχνης δερμάτινων ειδών Βασίλης Καϊμακάς

Έφυγε από τη ζωή ο Πατρινός βιοτέχνης δε...

Κηδεύεται το Σάββατο 9/11/2019 στο ναό του κοιμητηρίου Συχαινών

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έσβησε ο γνωστός Πατρινός βιοτέχνης Βασίλης Καϊμακάς του Παναγιώτη στα 62 του χρόνια. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα πρόβλημα υγείας από το οποίο δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Υπήρξε από τους πιο επιτυχημένους και γνωστούς κατασκευαστές και εμπόρους δερματίνων ειδών. Διατηρούσε για περισσότερο από δύο δεκαετίες, το ’90 και το 2000 βιοτεχνία στην περιοχή των Συχαινών, όπου είναι και η οικία του καθώς και καταστήματα στην Αγίου Νικολάου και στην οδό Κωνσταντινουπόλεως. Έφτιαχνε μοναδικής ποιότητας και υψηλής αισθητικής δερμάτινες τσάντες, πορτοφόλια, δερμάτινες ζώνες και άλλα αξεσουάρ.

Ο Βασίλης Καϊμακάς ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών. Ο πρώτος του γιος είχε και το όνομα του πατέρα του, Παναγιώτης, ο δεύτερος γιος ονομάζεται Κωνσταντίνος και τα άλλα δύο παιδιά είναι ο Βασίλης και η Ναταλία.

Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 9/11/2019 στις 15.30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Κοιμητήριο Συχαινών όπου και θα ταφεί.

Η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή σκόρπισε θλίψη και συγκίνηση σε όσους τον γνώριζαν και στην Πατραική κοινωνία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις