Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συγκίνησε το αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό που είδαμε στο live του X Factor

Συγκίνησε το αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό ...

Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό υπό τις οδηγίες του Γιώργου Θεοφάνους

Πράγματι καλοστημένο και συγκινητικό ήταν το αφιέρωμα με τραγούδια του προσφάτως εκλιπόντος, σπουδαίου συνθέτη Γιάννη Σπανού που ετοίμασε ο Γιώργος Θεοφάνους και παρουσιάστηκε από τα συμμετέχοντα παιδιά – διαγωνιζόμενους του X Factor στο live που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 7/11/2019 στο κανάλι Οpen Beyond.

Ήταν ένα αφιέρωμα - μικρός φόρος τιμής στον Γιάννη Σπανό με τις τόσες επιτυχίες. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν πολύ όμορφα αξέχαστα τραγούδια του αείμνηστου συνθέτη, προκαλώντας έντονη συγκίνηση στο πλατό του X Factor αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό. Ακούστηκαν τραγούδια όπως το «Άνθρωποι Μονάχοι» που είχε πει η Βίκυ Μοσχολιού (από τα πιο ωραία και ευαίσθητα κομμάτια του Γιάννη Σπανού), το «Θα σε Θυμάμαι», το «Αν μ’αγαπάς» αλλά και το «Σπασμένο Καράβι» (α’ εκτέλεση από τον Κώστα Καράλη που το ξαναείπε αργότερα ο Δημήτρης Μπάσης και το ξαναέκανε επιτυχία), την «Οδό Αριστοτέλους»,το  «Θα με Θυμηθείς», το «Σαν με κοιτάς» ενώ στο φινάλε όλοι μαζί επί σκηνής είπαν το «Άσπρα Καράβια». Και οι τέσσερις κριτές και ιδιαίτερα ο Γιώργος Θεοφάνους που είχε βουρκώσει μαζί και με την εντυπωσιακή παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή χειροκρότησαν την συγκινητική προσπάθεια των παιδιών και μίλησαν για τη σπουδαία προσφορά του Γιάννη Σπανού.

Δεν έλειψε και το «καρφί» του Γιώργου Θεοφάνους για την απουσία τραγουδιστών που είχαν πει τραγούδια του Γιάννη Σπανού στη διάρκεια της καριέρας του και απουσίασαν από την κηδεία του στέλνοντας απλώς ένα στεφάνι με κούριερ, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight