Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μαρία Ρούτση που ενθουσιάζει & εκπλήσσει στα live της έρχεται στην Πάτρα

Η Μαρία Ρούτση που ενθουσιάζει & εκπ...

Εμφανίζεται κάθε Σάββατο βράδυ στο Steak Bar του Royal - Παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων

Μια αξέχαστη βραδιά πραγματικά “Από καρδιάς” χάρισε η Πατρινή ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερων αποχρώσεων φωνή, Μαρία Ρούτση το περασμένο Σάββατο το βράδυ σε όσους βρέθηκαν στο Steak Bar του Royal – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων.

Παρέα με τέσσερις εξαιρετικούς μουσικούς, τον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο στο πιάνο, τον Τάσο Σχίζα στο ακορντεόν, τον Γιώργο Παπαγεωργίου στο μαντολίνο, τρίχορδο μπουζούκι και λαούτο και τον Αργύρη Μανιάτη στην κιθάρα και το τραγούδι, η ανερχόμενη Πατρινή ερμηνεύτρια που είχε εντυπωσιάσει με την ερμηνεία των τραγουδιών στην παράσταση «Η Ζωή του Γαλιλαίου» του Μπέρτολτ Μπρεχτ σε σκηνοθεσία Κώστα Καζάκου στο ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας το 2015, επέλεξε να συμπεριλάβει πολλά αγαπημένα τραγούδια, που το κοινό κρατά στην καρδιά του σαν παλιές αγάπες με χαρά όσο και νοσταλγία.

Η Μαρία Ρούτση που θα εμφανίζεται live κάθε Σάββατο, ερμηνεύει με δυναμισμό και ευαισθησία αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων συνθετών όπως των Μ. Χατζιδάκι, Γ. Ζαμπέτα, Δ. Σαββόπουλου, Μ. Λοίζου, Σ. Κραουνάκη, Σ. Κουγιουμτζή, ενώ δεν λείπουν και απρόσμενες επιλογές με τους Doors και την Etta James να “συνδιαλέγονται” αρμονικά με τον G. Bregovic και τον L. Cohen και το Μ. Θεοδωράκη με τον Β. Τσιτσάνη και τον Μ. Χιώτη, ένα πρόγραμμα που παρέσυρε και ενθουσίασε τους ακροατές.

Οι φωτ. είναι της Φαύστας Φρατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight