Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμετανόητος ο διοργανωτής του μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ έξω από το hot spot

Αμετανόητος ο διοργανωτής του μπάρμπεκιο...

Έκανε λόγο για έναν πρωτότυπο και ευρηματικό τρόπο διαμαρτυρίας

Ο διοργανωτής του event με το μπάρμπεκιου χοιρινού και αλκοόλ, έξω από hotspot με μετανάστες, Δ. Ζιαμπάσης, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο διοργανωτής υποστήριξε πως πρόκειται για έναν ευρηματικό τρόπο διαμαρτυρίας και υπερασπίστηκε την έξω από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίσης Διαβατών, κάνοντας λόγο για έναν πρωτότυπο και ευρηματικό τρόπο διαμαρτυρίας.

«Θέλουμε να αναδείξουμε την γκετοποίηση της περιοχής μας. Καλώς ή κακώς αυτοί οι άνθρωποι έχουν άλλη κουλτούρα» ενώ πρόσθεσε: «Δεν είναι πρόσφυγες, είναι μετανάστες που έρχονται από Αλγερία μέχρι το Αφγανιστάν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν μάλιστα ερωτήθηκε για το πώς πιστεύει πως θα ένιωθαν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες με αυτή την απαράδεκτη εκδήλωση ψησίματος, ο ίδιος σχολίασε πως πρόκειται για αλλοδαπούς που παρενοχλούν κοπελίτσες.

«Να σταματήσει αυτό το παραμύθι. Το 80% δεν είναι καν από εμπόλεμες περιοχές, φοράνε ακριβά ρούχα και πολλές τοπικές κοινωνίες έχουν πρόβλημα με αυτό ακριβώς. Παρενοχλούν τις κοπελίτσες», ανέφερε στον ANT1.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις