Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρόσωπο με πρόσωπο οι μαθητές που ενεπλάκησαν σε αιματηρό καυγά στην Αμαλιάδα

Πρόσωπο με πρόσωπο οι μαθητές που ενεπλά...

Επιστρέφουν και οι δυο στο σχολείο

Στο σχολείο τους επιστρέφουν οι δυο έφηβοι που ενεπλάκησαν την προηγούμενη εβδομάδα σε αιματηρό καυγά στο προαύλιο. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και η εισαγγελέας αναμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον τραυματισμό του 15χρονου από τον συμμαθητή του.

Οι δυο νέοι αναμένεται να βρεθούν σήμερα πρόσωπο με πρόσωπο στο σχολείο τους. Σύμφωνα με το δικηγόρο του 16χρονου που κατηγορείται για τον τραυματισμό του συμμαθητή του έχει μετανιώσει για την πράξη του και θα επιστρέψει στο σχολείο του ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές της Εισαγγελέως.

Στο νοσοκομείο Αμαλιάδας με έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε χθες το πρωί ο διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαλιάδας κ. Γιάννης Σφυρής, την ώρα που είχε συνάντηση με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας κ. Βασίλη Δημητρέλλο.

Ο κ. Δημητρέλλος είχε επισκεφθεί τον κ. Σφυρή για να μιλήσουν για το περιστατικό με το μαχαίρωμα του 15χρονου από τον 16χρονο συμμαθητή του και σύμφωνα με πληροφορίες, ξαφνικά μπροστά στον κ. Δημητρέλλο αισθάνθηκε έντονη δυσφορία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις